Уверението на акад. Денков е, че ще направим всичко възможно

...
Уверението на акад. Денков е, че ще направим всичко възможно
Коментари Харесай

Депутат от ПП каза какво правителство ще предложат

Уверението на акад. Денков е, че ще създадем всичко допустимо да съставим кабинет, макар дребния късмет. Ще хвърлим всички старания да успеем да предложим държавно управление, което да е толкоз положително, че да не може да бъде отхвърлено в зала. Това сподели Искрен Митев от " Продължаваме Промяната ".

По думите му всички поканени на диалози са се явили.

" Тезата, че е мъчно да се направи държавно управление е вярна, само че сме показвали и различен път, че с открити разговори успяваме да притеглим доста крайни позиции. Ако забележим, че диалозите ни са смислени, ще предложим кабинет. Имаме опита и желанието да го създадем. Не търсим съответна поддръжка за наше държавно управление, а за избрани политики. Да търсим обединителни линии, а не да чертаем червени. " Възраждане " да вземем за пример споделя, че никой няма да поддържа. Позицията на Движение за права и свободи не е ясна, ние не търсим тяхната поддръжка, само че може и тя да помогне. В никакъв случай обаче не целим поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като се борим против техния модел ", изясни той в ефира на Нова Нюз.

Според него препоръчаното от ГЕРБ е друго от това на Политическа партия.

" Хората, издигнати от тях, се надяваха да не бъдат избани, с цел да не са под управлението на ГЕРБ. Вярвам, че Демократична България ще ни поддържа и ще има споделена отговорност. Има задържане и повишаване в доверието за нас. Не считам, че Политическа партия е направила нещо съответно, което да ерозира доверието към нас ", разяснява Митев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР