Уверени, че баща им ще се завърне у дома са

...
Уверени, че баща им ще се завърне у дома са
Коментари Харесай

Дъщерите на Пеле са уверени, че той ще се завърне у дома

Уверени, че татко им ще се завърне вкъщи са дъщерите на легендата на международния футбол Пеле. Те успокоиха всички негови почитатели, че Краля на футбола не се намира в палиативно поделение. В събота се появиха информации, че трикратният международен първенец към този момент не дава отговор на лекуването с химиотерапия и заради това е изместен в предсмъртно поделение, където получава само обезболяващи, оповестява Dsport.

Скоро по-късно 82-годишният Пеле разгласява известие в обществените мрежи, в което акцентира, че се лекува в болничното заведение и се усеща добре, а това бе доказано и от дъщерите му Флавия и Кели. " Много е непочтено, че хората споделят, че той е в предсмъртно положение и е в палиативно поделение. Повярвайте ни, това не е правилно ", съобщи Флавия пред бразилската Globo TV.

" Той е болен, той е остарял, само че сега се лекува от респираторна зараза и когато се усъвършенства, ще се завърне вкъщи. Той не се сбогува с хората сега ", добави Кели.

Пеле е единственият троент международен първенец по футбол (1958, 1962 и 1970 г.). За националния тим на Бразилия е изиграл 92 мача и е отбелязал 77 гола. Пеле е приет за най-хубавия футболист на XX век съгласно Международната футболна федерация. Бразилецът е вписан в Книгата на върховете на Гинес с 1279 гола в кариерата си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР