Уверен съм в екипа, който стои зад мен и който

...
Уверен съм в екипа, който стои зад мен и който
Коментари Харесай

Проф. Ивайло Старибратов във „Форум Пловдив“: Градът няма да фалира. Новият местен парламент трябва да работи като една коалиция - за по-добър Пловдив

Уверен съм в екипа, който стои зад мен и който няма да остави бюджета на Община Пловдив да излезе на алено. Можем да считаме и да планираме по този начин, че уравнението с финансите на града да няма негативен резултат. Това съобщи в профилираното предаване „ Форум Пловдив “ претендентът за кмет на коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ проф. Ивайло Старибратов. Той обаче посочи, че за всички сега, действителната картина на бюджета на Пловдив е „ тъмна дупка “.

Според него идващото ръководство на града има няколко съществени задания, които би трябвало да бъдат решени в най-спешен порядък и които касаят всеки гражданин на Пловдив. Дори и да е фрагментиран новият Общински съвет, представителите на другите политически партии би трябвало да работят в една коалиция – за по-добър Пловдив. Те ще би трябвало да решат по какъв начин най-бързо може да се оправим с транспортния безпорядък в града и да се вкара съответна транспортна скица, къде да се основат нови зелени площи и по какъв начин да се поддържат в този момент съществуващите. Безкрайните поправки в Пловдив би трябвало да приключат, даже и с цената на денонощна работа на строителните екипи, добави професорът.

Краткосрочната цел в тази посока е да отпушим града с комфортен превоз, който да свързва по най-бързия метод домът на всеки пловдивчанин с местоработата му, безапелационен е професор Ивайло Старибратов. Според него в дълготраен проект би трябвало да се усъвършенства изцяло транспортната скица на града, както и да се влага в инфраструктура за различно напредване на жителите и гостите на града.

Това, което пловдивчани чакат от години и в този момент още веднъж слагат като претенции е по-чист въздух, хубави паркове, красиви междублокови пространства, сметта да се събира в точния момент и разделно.

Единственото, което никой не може да обещае, е увеличение на работните заплати. Но от ръководството на Пловдив зависи какви условия ще бъдат основани за бизнеса и вложителите, съобщи още пред Дарик проф. Ивайло Старибратов.

Кандидатът за кмет проф. Ивайло Старибратов, претендентите за районни кметове и общински съветници от ПК " Продължаваме промяната - Демократична България " са с номер 66 в бюлетините за локалните избори.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР