Увеличение по необходимост ще има и има винаги при всяко

...
Увеличение по необходимост ще има и има винаги при всяко
Коментари Харесай

Цената на тока и парното няма да е като по вестниците, уверява Иванов

" Увеличение по нужда ще има и има постоянно при всяко решение, годишно . ". Това съобщи ръководителят на КЕВР Иван Иванов пред публицисти след присъединяване си конференция на тематика " Перспективи пред енергийната и климатичната сигурност в Европа ".

Припомняме, че от десетина дни ръководителят на асоциацията на топлофикациите в България Кремен Георгиев предизвестява, че е необходим скок на цената на услугата - първо заприказва за 50%, само че след това понижи на 20 - 30%. Решение регулаторът ще вземе в края на годината.

Няма да има този скок на цените, който го плануват по вестниците, увери Иван Иванов обаче и добави, че КЕВР ще извърши съвършено своите задължения, с цел да понижи това нарастване до вероятния най-малко.

Място за суматоха няма , уточни шефът на КЕВР.

Във връзка с предлагането за заледяване на цените на тока и парното за идната година, което се и говорило сред съдружните сътрудници, Иванов разяснява, че даже и такова решение да се одобри, би трябвало да се каже кой ще заплати за това, че действителните цени са по-високи от равнищата, на които се замразяват. " Някои би трябвало да заплати тази разлика, нали, запита Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР