Увеличение на заплатите в БДЖ се очаква. Причината е, че

...
Увеличение на заплатите в БДЖ се очаква. Причината е, че
Коментари Харесай

БДЖ ще увеличават заплатите на работниците, след като отчели ръст на приходите тази година

Увеличение на заплатите в БДЖ се чака. Причината е, че компанията е отчела растеж на приходите тази година.

В „ БДЖ - Пътнически транспорти “ ЕООД нарастването на приходите е с 20%, което е вследствие на нараствания брой пасажери, употребяващи жп транспортa. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на превоза и известията.

В „ БДЖ - Товарни транспорти “ ЕООД растежът на приходите е с 10%, което се дължи на повече изпълнени поръчки за транспорт на товари и предоговoрени цени с клиентите на сдружението. Предприети са стъпки за възстановяване на предлаганата услуга, свързани с повишение равнището на комфорт и обслужване от страна на личния състав.

Паралелно с това, сдруженията за пътнически и товарни транспорти са подхванали ограничения за оптимизация на разноските, като действителният резултат ще бъде регистриран още в края на този месец, съобщи обстоятелства.бг.

В резултат на по-добрите финансови резултати, управлението на БДЖ планува поетапно покачване на заплатите на експлоатационния личен състав.

Възнагражденията ще се усилват съгласно критерии, свързани с персоналния принос и ангажираност на чиновниците към работния развой, както и постигнатите резултати, свързани с по-добри условия за транспорт на пасажери и товари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР