Увеличение на заплатите на военните от догодина - със специфичен

...
Увеличение на заплатите на военните от догодина - със специфичен
Коментари Харесай

Окончателно депутатите одобриха увеличаването на заплатите на военните средно с 30%

Увеличение на заплатите на военните от следващата година - със характерен коефициент и според от заеманата служба, утвърди дефинитивно и единомислещо Народното събрание. Ръстът на възнагражденията се чака да е приблизително с 30%, предава БНР.

" В навечерието на 6-и май - Деня на храбростта и празник на Българската войска, с това решение вие отправяте доста ясно обръщение към нашите въоръжени сили, че българският парламент е угрижен за положението на въоръжените ни сили. Това ще въодушеви нашите военнослужещи да продължат да извършват дълга си както до момента и тъй като толкоз е значимо за нас, взехме решение на 6-и май да няма церемониал, само че аз ще разпоредя тържествения марш да прелетят три самолета над София, с цел да ви поздравим за това самоуверено решение ", сподели служебният министър на защитата Атанас Запрянов от трибуната на Народното събрание. 

Междувременно, Народното събрание ратифицира на първо четене смяна в контракта с " Локхийт Мартин " за доставка на самолети F-16 Block 70 по програмата на Съединени американски щати за задгранични военни продажби. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР