Увеличение на производството с над 20%. Това отчете пред депутатите

...
Увеличение на производството с над 20%. Това отчете пред депутатите
Коментари Харесай

Асен Василев се хвали с ръст на производството с над 20%

Увеличение на производството с над 20%. Това регистрира пред депутатите финансовият министър Асен Василев. Стабилност на енергоизточниците възнамерява да обезпечи властта . Цената на газа скочи фрапантно, разяснява той.

Чрез обезщетителни механизми е арестувана цената на газа, който е главен енергоизточник. Правителството поставя старания да не оре на бизнеса, сподели финансист номер едно и регистрира, че заслугата за икономическия напредък е на бизнеса, който си приключил добре работата.

Десислава Танева от ГЕРБ сложи въпроса за продоволствената рецесия и изкупуването на зърно. Войната в Украйна, по думи на Василев, довела до дефицит на зърно в международен мащаб. Той упрекна опозицията, че не е спазвала законодателството.

Има задоволително зърно в страната, увери финансовият министър. Според Танева изкупуването на зърно от страната е безсмислена интервенция.

Асен Василев акцентира още, че фамилиите били освободени от редица разноски. Увеличена е и минималната работна заплата . Помощ от страната към хората щяла да пристигна със задържане цените на енергоизточниците. Отново финансист номер едно се похвали с растежа на производството.
 Асен Василев даде обещание милиарди за положителни антикризисни ограничения
Асен Василев даде обещание милиарди за положителни антикризисни ограничения

До седмица ще станат ясни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР