Увеличават заплатите на полицаи, пожарникари и военни. С колко? До

...
Увеличават заплатите на полицаи, пожарникари и военни. С колко? До
Коментари Харесай

Увеличават заплатите на полицаи, пожарникари и военни. С колко?

Увеличават заплатите на служители на реда, пожарникари и военни. С какъв брой? До две седмици ще стане ясно какво ще е нарастването на заплатите в бранш сигурност, който обгръща служители на реда, пожарникари и чиновниците в армията, заяви финансовият министър Владислав Горанов .

Заплатите на служители на реда, пожарникари и военни ще бъдат увеличени, само че към момента не няма информация с какъв %. Това стана ясно от думите на финансовия министър Владислав Горанов. Той разгласи, че до две седмици ще бъде подготвен окончателният план на бюджета за 2018 година , който до края на месеца би трябвало да бъде импортиран в Народното събрание.
 

С близо 10% или с към 700 млн. лв. ще бъдат увеличени разноските за заплати . Предвижда се растеж на заплатите във всички браншове, само че с друг %. Приоритетно средствата ще се насочат към обучение и бранш " Сигурност " .
 
Горанов разгласи още, че до пролетта на 2018 година ще бъде подготвен планът за автомагистрала " Хемус " в сектора до разклона за Плевен и Ловеч.  
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР