Увеличаващата се ежедневно инфлация в България мотивира все повече потребители

...
Увеличаващата се ежедневно инфлация в България мотивира все повече потребители
Коментари Харесай

Крипто картите, които пестят пари от всяка сметка

Увеличаващата се всекидневно инфлация в България стимулира от ден на ден консуматори да търсят благоприятни условия за икономисване на средства, когато това е допустимо. Това сочат данните на най-голямата крипто компания в света Binance откъдето разкриват, че заради тази причина ползата към дебитната VISA карта на компанията безусловно е експлоадирал през последните 2 месеца.

Този взрив е подбуден от едно от главните преимущества на тази карта - тя дава до 8% кешбек за всяка една покупка , която вършим в всекидневието си и се възприема от потребителите като добър инструмент за най-малко отчасти справяне с инфлацията.

Как и къде може да се употребява картата на Binance?

 e общоприета дебитна карта и се издава от лицензирано в Европейски Съюз сдружение за електронни пари като с нея може да се заплаща безпроблемно на всеки един ПОС терминал в България или по света. Чрез нея потребителите могат елементарно да харчат необятен набор от най-популярните криптовалути като BUSD, BTC, BNB, ETH, USDT, XRP като обмяната сред тях се случва в действително време, а търговецът получава съответната сума в лв. (или друга валута, в случай че сте в чужбина).

Картата може да бъде и положително решение даже и за потребителите, които към момента не са навлезли в света на криптовалутите, защото с изключение на крипто, дава опция за харчене и на евро или постоянни монети (стейбълкойни), които са вързани към цената на щатския $. Така няма потребност да се притеснявате от волатилноста на криптовалутите или от настоящата.

При поръчка картата се изпраща към адреса на потребителя, употребен за регистрацията в Binance изцяло гратис, а сега на поръчката се генерира и безвъзмездна виртуална карта, която можете да започнете да употребявате незабавно.

Картата на Binance може да се употребява и за изтегляне на пари в брой без такса на всеки един банкомат у нас или в чужбина.

Как се генерира кешбек?

При всяко едно заплащане с физическата или виртуална карта се генерира кешбек до 8% в естествения токен на Binance - BNB. Натрупаният кешбек също може да се изхарчи непосредствено през картата без потребност ръчно да го обръщате в друга валута. Нивото на бонуса (до най-много 8%) се дефинира от количеството BNB, което потребителят държи в акаунта си като за разлика от други сходни карти, то няма потребност да бъде заключвано за избран интервал от време.

Така да вземем за пример, в случай че вашето равнище на кешбек е 2%, за всеки изхарчени 1000 лв. през тази карта, ще получите 20 лв. кешбек, които може да ползвате за спомагателни покупки.

Други условия

Дебитната VISA карта на Binance няма месечни такси и спомагателни такси за обмяна на задгранична валута, за което се употребява курсът на мрежата на VISA.

За да подтиква повече консуматори да тестват гратис този артикул, Binance наскоро , в която всеки декларирал картата сред 7 септември и 7 октомври 2022 автоматизирано ще взе участие в лотария за 5 BNB (които все още на писане на публикацията се правят оценка на 2700 лв).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР