Увеличаването на доходите на хората и социалните придобивки са важните

...
Увеличаването на доходите на хората и социалните придобивки са важните
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Напълно възможно е след четири години средната заплата да стане 2000 лева

 " Увеличаването на приходите на хората и обществените придобивки са значимите неща за всеки един от нас. Това може да се случи единствено с действителни политики и изпълними задължения. Постижимата цел след четири години е междинната заплата да стане 2000 лв., минималната - 1000, а минималната пенсия - 600 лв.. Пенсиите би трябвало да бъдат преизчислени, с цел да се поправи несправедливостта - хора, работили 35 години, да получават пенсия от 300 лв., а тези, които не са работили - отново да получават същата сума. Пенсиите би трябвало да се усилват всяка година заслужено и това е разчетено в нашата стратегия ". Това обявиха в Стражица лидерът на листата на ГЕРБ/СДС проф.  и претендентите за народни представители Детелина Борисова, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов.

Работници и чиновници на " Пименс “ и хлебозавода в града показаха вяра, че ГЕРБ няма да допусне да бъде провалена програмата за саниране и да се спрат ограниченията за подкрепяне на бизнеса и работещите, наранени от пандемията.

" Всички вие, които живеете в реновираните блокове, знаете какъв брой по-по-добри са изискванията, сметките за отопление понижават, постройките ви наподобяват приветливи и красиви. За страдание служебното държавно управление и подкрепящите го партии, които действително са в ръководството без избори, са на път да провалят тази стратегия, или да се желае от жителите да доплащат, което ще е непостижимо за тях ", сподели Детелина Борисова.

Тя акцентира, че ГЕРБ е единствената политическа партия която потвърди, че може да носи отговорност, отговорност за ръководството на страната и за ръководството на общините.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР