Уведомленията, споделени от Чиков, са издадени на ГКПП Звериноголовское (граница

...
Уведомленията, споделени от Чиков, са издадени на ГКПП Звериноголовское (граница
Коментари Харесай

Бягащите от Русия започнаха да получават повиквателни на границата

Уведомленията, споделени от Чиков, са издадени на Граничен контролно-пропусквателен пункт Звериноголовское (граница с Казахстан) и Граничен контролно-пропусквателен пункт Озинки (също граница с Казахстан).

 

Според " Ротонда " Денис Кабаков, някогашен публицист и чиновник от щаба на Алексей Навални в Санкт Петербург, е получил сходно съобщение на границата с Казахстан. Той се е опитал да напусне страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт Исилкул в Омска област, само че е бил арестуван от граничната защита и разпитван два часа. От активността му в щаба на Навални се интересували и офицери от ФСБ, настояват от изданието, представени от " Новая газета ".

 

Кабаков е заставен да подпише избран документ, изведен от границата и освободен. В същото време изданието разяснява, че документът се разграничава от оповестените от Чиков.

 

Някои медии, базирайки се на източници, също оповестяват, че съветските управляващи ще затворят границите за мъже във военна възраст след края на референдумите за присъединение към РФ. Според източници на " Медуза " това ще се случи на 28 септември.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР