Уважаваната неонатоложка д-р Красимира Иванова била плътно до певицата, когато

...
Уважаваната неонатоложка д-р Красимира Иванова била плътно до певицата, когато
Коментари Харесай

Софи Маринова изненада всички с тази снимка: Сестрата на Бойко дундурка бебето Лоренцо

Уважаваната неонатоложка доктор Красимира Иванова била компактно до певицата, когато ражда сина си Лоренцо. Умилителната преживелица се разиграва преди 16 години в столична болница, а певицата подсети за прелестното събитие, публикувайки фотография в обществените мрежи.
На фрагмента се вижда Софка, която лежи в болнична конюнктура. До нея е доктор Иванова, която държи в ръце новородения Лоренцо. Сестрата на премиера се грижи за недоносени бебенца, с цел да наддадат килограми и да бъдат изпълни здрави при изписването им. На фотографията дребният Лоренцо наподобява в добра форма и няма информация да е имало затруднения по време и след раждането. В момента лекарката е завеждащ „ Неонатологията “ в профилираната акушеро-гинекологична болница „ Света София “, написа „ България Днес “.

„ Въпреки, че съм по-голямата, към този момент 20 години съм в сянката на моя брат. Иска ми се моите пациенти да ме помнят като доктор Иванова, която е била до тях в положително и зло “ – показа преди време каката на премиера.
От своя страна Софка написа – „ Моят живот Лоренцо “ и певицата признава, че това е един от най-щастливите моменти в живота й. Софка ражда сина си през 2002 година, когато е на 26 години. Неведнъж Маринова е признавала, че желае да има второ дете. И то да бъде от сегашния й брачен партньор Гринго. „ Всеки ден работим за бебе. Божа работа!
Дано стане!

Искаме си детенце, а пък сватбата към този момент не ни влиза в проектите “,
разкри 43-годишната певица.
Маринова разяснява, че точно синът й Лоренцо е този, който желае да има братче или сестриче, и ги съветвал да работят по-бързо.
„ Нетърпелив е, не желае да е самичък, всеки ден ни повтаря да го правиме това бебе “, смее се Маринова.
Към днешна дата Лоренцо е младеж с татуировки,
който гради чалга кариера и желае да надмине по известност известната си майка.

Появи се информация, че скоро двама отпътуват на турне в Съединени американски щати,
където ще блеснат с няколко дуета.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР