Уважавам труда на социалните работници, защото знам каква е отговорността

...
Уважавам труда на социалните работници, защото знам каква е отговорността
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев: Уважавам труда на социалните работници, защото знам каква е отговорността им

" Уважавам труда на обществените служащи, тъй като знам каква е отговорността им ".

Това написа на страницата си в социалнат мрежа Facebook зам.-председателя на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев във връзка Световния ден на обществената работа.

Д-р Станев е с голям принос в обществената политика на община Варна през годините извървян професионален път като кмет на регион " Владислав Варненчик " и в общинския съвет на морската столица.

През 1997 година доктор Станев, дружно с Атанас Тихчев, инж. Маргарита Кадийска и Павлина Николова учредяват фондация " Владиславово ". През всичките 26 години посредством фондацията са изпълнени над 40 плана, а фондацията влезе в учебниците и лекциите на студентите във варненските университети, като образец за снабдител на обществени услуги на доста високо равнище. Днес активността на фондацията е фокусирана към повишение на потенциала на личния състав и повишение качеството на предоставяните обществени услуги.

Ето какво гласи поздравът на доктор Янко Станев към всички, работещи в обществената сфера:

" Световният ден на обществената работа ми дава мотив, да изразя почитта и уважението си към хората, свързали живота си с най-човешкото – помощта на другите.

Над три десетилетия от професионалният ми път, а и животът ми са отдадени на работа за добруването на хората. Опитът ме е научил какъв брой сложна и виновна е задачата да си съпричастен със орисите на хиляди. Професията ми ме свърза с хората. Щастлив съм, когато съумея да оказа помощ на човек, потърсил в мен човешка поддръжка.

Знам, че хората, посветили себе си на обществената работа, изпитват същото и вършат даже невъзможното, с цел да оказват помощ. Бъдете здрави и пазете всеотдайността и любовта към обществената работа!

Честит празник! "

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР