Уважаеми сънародници, постигнахме първа голяма победа в битката за запазване

...
Уважаеми сънародници, постигнахме първа голяма победа в битката за запазване
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Време да почнем да се държим като свободна и независима държава

Уважаеми сънародници, постигнахме първа огромна победа в борбата за опазване на лв., написа във фейсбук Костадин Костадинов

" Вчера на конференция на Възраждане, на която обявихме, че досега сме събрали 247 000 подписа за осъществяване на референдум за опазване на българския лев, призовахме българското държавно управление да не изпраща искане за конвергентен отчет към управлението на еврозоната.

Мотивирахме се с обстоятелството, че с темповете, с които събираме подписи, до 10 април (когато е края на срока) ще сме събрали сред 550 000 и 600 000 подписа и референдумът ще е станал наложителен. Това, на собствен ред, ще обезсмисли сходен ход на държавното управление, преди да се е произнесъл българският народ.

Току що на специфичен брифинг Министерството на финансите разгласи, че се отхвърля да подава искане за конвергентен отчет - единствено ден след нашата конференция през вчерашния ден! Това значи, че влизането на България в еврозоната няма да стане на 1 януари 2024 година, както беше планувано. Приветстваме тази демонстрация на здрав разсъдък от страна на държавното управление и демонстрираното почитание към волята на стотици хиляди българи, които се подписаха и не престават да се подписват в подписката за референдума.

Уважаеми сънародници, постигнахме първа огромна победа в борбата за опазване на лв. и финансовата самостоятелност на България! Ще победим и в останалите - ще съберем половин милион подписа, ще свикаме референдум и ще го спечелим!

Днес българският народ направи значима крачка по пътя към свободата! Крайно време е да стане ясно, че ние българите можем да споделяме и НЕ, когато нещо не е в наш интерес. Време е да почнем да бъдем питани! Време да почнем да се държим като свободна и самостоятелна страна! Време ни е за Възраждане! ”, разяснява Костадин Костадинов в формалната си страница в обществената мрежа Facebook.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР