Уважаеми съграждани, Пиша Ви относно твърденията за разпад и разцепление

...
Уважаеми съграждани, Пиша Ви относно твърденията за разпад и разцепление
Коментари Харесай

Обръщение на д-р Атанас Баташки, общински съветник от ППГОС „Автентична лява БСП“-Пловдив

Уважаеми съграждани,

Пиша Ви по отношение на изказванията за разпад и разединение в групата на социалистите в Общински съвет –Пловдив след промяната на името на ППГОС “ Автентична лява Българска социалистическа партия “.

Решението за промяната на името е взето на постоянно съвещание на групата, на което не съумях да участвам, заради работната си ангажираност като доктор. Всички решения в нашата партия се вземат от груповите органи. Това е основополагащ принцип в нашата партия и осъществяването му е категорично.

Искам да подчертая, че промяната на името на групата на социалистите в ОБС-Пловдив на “Автентична лява Българска социалистическа партия “ не е поява на нов политически индивид, а в противен случай, задачата е да се подчертае значимостта на провеждането и защитаването на достоверни прогресивни и обществени политики от Българската социалистическа партия.

Групата на социалистите “ Автентична лява Българска социалистическа партия “ в ОБС - Пловдив остава монолитна и ще работи и пази ползите на пловдивските жители както постоянно до момента.

С почитание: доктор Атанас Баташки д.м.

Пресцентър на Българска социалистическа партия – Пловдив
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР