Уважаеми приятели, Професионализмът има значение! Листата на ВМРО за Враца

...
Уважаеми приятели, Професионализмът има значение! Листата на ВМРО за Враца
Коментари Харесай

Листата на ВМРО във Враца е съставена от доказани професионалсти и патриоти /снимщи/

Уважаеми другари,
Професионализмът има значение! Листата на Вътрешна македонска революционна организация за Враца е формирана от потвърдени експерти в региона на културата, науката, образованието, обществената политика, опазването на здравето, защитата и въоръжените сили, стопанската система, енергетиката, локалното самоуправление и централната власт. Тя е комбиниране от опит и младост. В нея са включени единствено локални хора от Врачанския край, с безупречна известност, чиито национализъм не предстои на подозрение. Вътрешна македонска революционна организация е с номер 21.

Кандидатска листа на Вътрешна македонска революционна организация – Бъларско национално придвижване за 6-ти Врачански МИР

1. КРАСИМИР БОГДАНОВ
Роден през 1974г. в гр. Враца. Средно обучение приключва в Техникум по строителство и архитектура – Враца. Висше с просветителна степен магистър по история приключва във ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “. От 2001 е учител в СУ „ Христо Ботев “ гр. Враца. Общински консултант и ръководител на комисията по обучение, просвета, обществена и религиозна политика в гр. Криводол от 2003 до 2007. От 2007 – 2011 е зам.-председател на Общински съвет – Враца, а от 2011до 2014 - зам.-кмет на Община Враца по обучение, просвета, спорт и туризъм. Народен представител от Враца в 43-то и 44-то национално заседание - ръководител на групата за другарство с Албания, зам.-ръководител на българската делегация в ПАСЕ. Член на Македонския теоретичен институт – София и на Клуба на дейците на културата – Враца. Патрон на Програмата за патриотично образование в Област Враца, на шампионатът по мини футбол „ Трети март “. Организатор на годишната среща във Враца по проблемите на българите в чужбина. Автор на кино лентата „ Българите в Косово “, на книгата „ Забравени герои “ и на голям брой изявления в районни и национални издания. Женен с едно дете.
Водач на листите на Вътрешна македонска революционна организация за Враца и Видин.

2. РОБЕРТИНО МАРИНОВ
Роден през 1965г. Завършва висше обучение във ВСУ „ Черноризец Храбър - компетентност „ Публична администрация “. Магистър е по „ Обществено здраве и здравен мениджмънт “ от Медицински университет –Пловдив.
Работил е като помощник-машинист в Следствен отдел към окръжна прокуратура АЕ- Козлодуй, в Министерство на здравеопазването „ Изгрев “ – Оряхово “, като зам.-директор на Общинска болница –Оряхово. До 2006 работи в Община Оряхово като Директор на Дирекция. В интервала 2006 - 2012 година е Директор на Дирекция „ Социално подкрепяне “ – Оряхово. От 2011 до 2017 – общински консултант в Оряхово. От 2017 до 2021г. е зам.-областен шеф на Област Враца. Баща и дядо. Владее чудесно съветски език.

3. инж. МЛАДЕН ЙОРДАНОВ
Роден 1952г. в с. Краводер. Завършил е колеж по механо-електротехника „ Н. Й. Вапцаров “ - гр. Враца с добита подготовка „ Среден-техник монтаж на промишлени уреди “. Магистър инженер по компетентност „ Автотранспорт-автомобили, трактори и кари “. Дългогодишен началник на ПГХ-Чирен. До 2019 година е бил член на Комитета WOC -2 по подземно предпазване на газа към „ Международен газов съюз “.

4. доктор ЕМИЛ МЛАДЕНОВ
Роден на 20.01.1960г. Завършва медицина ВМИ гр. Плевен през 1986г. с просветителна степен магистър. През 1992 придобива компетентност Вътрешни заболявания, а през 1997г. - Ендокринология и заболявания на обмяната в МУ-София. От 2008 има професионална подготовка здравен мениджмънт от ЮЗУ ”Неофит Рилски” Благоевград.
Първоначално работи като участъков доктор в Първа поликлиника на Окръжна болница, гр. Враца.
От 1991-до момента е Специалист-ендокринолог във Вътрешно поделение по Ендокринология и Хематология на МБАЛ „ Хр. Ботев “ АД, гр. Враца.
2005-2014 - Медицински шеф на МЦ „ Св. Пантелеймон “, гр. Бяла Слатина. 2013-до момента е Председател на КТ “Подкрепа “ - МБАЛ „ Хр. Ботев “ АД.
Владее съветски и британски. Интересува се от история, политика и спорт.

5. ГЕОРГИ ГАНЕЦОВСКИ
Роден през 1966 година в гр. Видин. Завършил е Гимназия с преподаване на френски език „ Анри Барбюс” в гр. Враца. През 1993г. приключва СУ „ Св. Климент Охридски” – Исторически факултет със степен магистър по история и археология. Като експерт „ Праистория” създава докторантура на тематика „ Керамичните комплекси от късния халколит и протобронзовия интервал в Северозападна България, в подтекста на европейския Югоизток”. От юли 1994 година до октомври 1998 година е организатор в отдел „ Археология” към Исторически музей – гр. Монтана. От октомври 1998 година досега е организатор в отдел „ Археология” при РИМ – Враца. Притежава лиценз за оценка на археологически монументи на културата, нумизматика и антиквариат – 9239/24.11.2000. От ноември 2015 година е шеф на РИМ-Враца. Професионалните му ползи са ориентирани към епохата на праисторията: неолит и енеолит – архитектура, керамика, паметна пластика. Участва в районни, национални и интернационалните научни конференции. Има изявления в интернационалните, централни, районни и локални научни и известни издания.

6. о. р. полк. ПЛАМЕН КЮКОВСКИ
Роден през 1960 година в с. Рогозен. Завършил е колеж по „ Речно корабостроене и мореплаване “, висше военно учебно заведение „ Васил Левски “ - Велико Търново, Военна академия „ Г.С.Раковски “. Магистър по „ Национална сигурност и защита “, приключил езиков курс II-ро равнище немски език в ИЧС и ВА „ Г.С.Раковски “.
Работи в Министрерство на защитата, като доближава до пълководец на стационарната информационна мрежа и шеф отдел връзки в „ Щаб по обезпечаване и поддръжка “. Работи и в Столична община – Дирекция „ Сигурност “

7. доктор ТИХОМИР ТОДОРОВ
Роден през 1968г. в гр. Враца на знаковата дата 3 март. Висше обучение придобива в „ Тракийски Университет “ гр. Стара Загора – компетентност - Ветеринарна медицина. В момента е практикуващ ветеринарен доктор и притежател на Ветеринарна лечебница в с. Краводер, общ. Криводол. С управнически опит в региона на защитата, сигурността и охранителната активност. Женен е един наследник – студент по медицина в гр. Плевен.

8. КРАСИМИР АНГЕЛОВ
Роден на 17.10.1973 година в гр. Враца. Основното си обучение приключва в с. Згориград. Увлича се по изобразителното изкуство и е признат в Средно особено художествено учебно заведение,,Илия Петров” гр. София. След завършването на образованието си работи в региона на живописта и иконописта. Участва в десетки независими и групови изложения в страната и чужбини. Притежатели на неговите творби са ценители от целия свят.
Красимир Ангелов е определен за общински консултант в Общински съвет – Враца от листите на Вътрешна македонска революционна организация в три следващи мандата. Активно взе участие в непрекъснати и краткотрайни комисии, както и в съвещанията на общинския съвет. По негово предложение е признат фонда за асистирана репродукция, както и редица промени в нормативната уредба на общината в полза на обществеността. Председател е на Постоянната комисия по просвета към Общински съвет – Враца за сегашния мандат, както и на Фонд просвета за мандат 2015 – 2019 година Подпомага културно – просветната, както и читалищната активност в Община Враца.

9. БЕТИНА ИВАНОВА
Казвам се Бетина Иванова, на 27 години, родом от град Враца. Към момента работя като здравна сестра във врачанско лечебно заведение. Средното си обучение приключих в СУ "Христо Ботев ", град Враца, в профилирана паралелка с интензивно проучване на биология и химия. Бакалавърската степен от висшето си обучение получих през 2016 година в МУ Плевен, компетентност "акушерка ". В началото на 2021 година приключих и магистърска степен в същия университет, компетентност "Управление на здравните грижи ". Участвала съм в редица планове свързани с развиването на читалищната активност в дребните обитаеми места, както и в интернационалните планове като "Коменски " и "ЮНЕСКО ". Владея британски език. Най-голямата ми горделивост е тригодишната ми щерка!

10. о. р. подп. ИВАН ДЖУНОВ
Роден през 1956 година в гр. Враца. Завършил висшето военното артилерийско учебно заведение в гр. Шумен и Военна академия „ Г. С Раковски” - София. Служил 27 години като офицер в разнообразни гарнизони – в Самоков, Хасково, Димитровград, Плевен и Враца. Членува в СОСЗР /Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва/.
Иван Джунов обича да се занимава с история. Автор на – както непретенциозно отбелязва – дребна брошурка за борбата при Добрич, част от Добричката епопея през 1916 година, в която взе участие и 35-и пехотен Врачански полк. И тази брошурка му дава убеденост да сътвори книгата – „ Войскови живот и командири след Освобождението във Враца. 35-и пехотен Врачански полк през войните за национално обединяване (1912-1918)”. Семеен с едно дете-студент.

11. НАТАЛИЯ ПЕТРОВА-ГЕРГОВА
Родена през 1963г. в гр. Кнежа. Завършила ПМГ “Академик Иван Ценов “ – Враца. Магистър по Икономика на селското стопанство от УНСС. Завършва Технически университет - Мениджмънт и маркетинг, ЮЗУ Благоевград - Счетоводство и надзор, Софийски университет – Педагогика.
Работила като технолог в изчислителен център, оператор в Местна индустрия и битови услуги, в кметство Бели Извор като контрольор бюджет, във Търговска колегия „ Вратица “ като Вътрешно ведомствен надзор, в Спортни парцели – Враца като основен счетоводител. От 2002 година работи в АЕЦ „ Козлодуй “ като счетоводител.
Владее съветски и британски езици.

12. МОМЧИЛ ЯНКОВ
Завършил висше обучение, магистърска степен - компетентност „ Политология. Дипломация и национална сигурност “ във ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “.
Най-младият общински консултант в Общински съвет Враца. Член на непрекъснатите комисии по Образование; по Екология, земеделие и гори и по Развитие на селата на територията на Община Враца.
Председател на Младежката Организация на Вътрешна македонска революционна организация Враца. Зам.-председател на Национален юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация и отговорник за Северозападна България.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР