Уважаеми преподаватели, скъпи колеги, честит Международен ден на учителя! Този

...
Уважаеми преподаватели, скъпи колеги, честит Международен ден на учителя! Този
Коментари Харесай

Министър Цоков: Честит Международен ден на учителя!

„ Уважаеми преподаватели, скъпи сътрудници, цветущ Международен ден на учителя! Този празник е още един мотив да изкажем благодарността на цялото ни общество към Вашия труд и отдаденост. “

Така стартира приветствието на просветния министър Галин Цоков във връзка Международния ден на учителя , което продължава по следния метод:

„ Да си преподавател е предопределение. Да бъдеш индивидът, който разпалва жаждата за познания, който открива нови светове, основава положителни и почтени хора и образува утрешните водачи на България – това е горделивост, само че и голяма отговорност.

Зная, че има сложни моменти във Вашата благородна специалност и че новото време изправя пред нас нови провокации. Зная и за доста от проблемите, които срещате.

Всеки ден обаче, в който Вие давате всичко от себе си в името на учениците си, е още една крачка към смяната на България. Само дружно можем да извървим този път и да подсигуряваме положителното бъдеще на децата ни.

Обръщам се към всички Вас – обичайте специалността си, тъй като тя е и предопределение! С горделивост бъдете учители на децата ни.

Бъдете здрави и успявайте, тъй като Вашите триумфи са триумфи и за България! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР