Уважаеми представители на медиите,Едно убийство извади на показ пораженията от

...
Уважаеми представители на медиите,Едно убийство извади на показ пораженията от
Коментари Харесай

Лозан Панов: Колеги, отстранете незабавно и.ф. главен прокурор!

Уважаеми представители на медиите,

Едно ликвидиране извади на показ провалите от протичащия години наред унищожителен развой в имунната система на държавния организъм.

Ако някой към момента се е съмнявал, че страната ни се ръководи със закани, подслушване, следене, изнудване, шантаж, рекет, манипулиране на публичното мнение до степен да се основава една паралелна действителност, протичащото от последните седмици е задоволително, с цел да разсее тези подозрения.

В предишното, под външен напън законодателят „ финтира “ сътрудниците ни като сътвори паралелни на достоверните структури като профилираните съдилища и КПКОНПИ, които се трансфораха в нови, още по-мощни оръжия в ръцете на мафията.

Колко дълго още българските жители ще гледат разврата в дома на Темида, който финансират със своите налози? Колко дълго престъпният контингент ще се любува на срамотите под алените тоги? Колко дълго още ще гледаме коленичилите пред мафията безпомощни институции?

Днес, опитите българската Прокуратура и Инспекторатът към Висш съдебен съвет да бъдат сменени от комисии към Народното събрание и Висш съдебен съвет, са следващото...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР