Уважаеми почитатели на музиката на великата ABBA, поради технически причини

...
Уважаеми почитатели на музиката на великата ABBA, поради технически причини
Коментари Харесай

Концертът ABBA REAL TRIBUTE се отлага

Уважаеми фенове на музиката на великата ABBA, заради механически аргументи концертът на ABBA REAL BAND SERBIA, който трябваше да се състои през днешния ден – 13 януари в зала С.И.Л.А се отсрочва за нова дата – събота, 17 февруари 2024 . Очакваме ви в зала С.И.Л.А в Пловдив на новата дата.

Всички закупени билети ще важат без легализация. Извиняваме се за неудобството!

За тези от вас, за които новата дата не е допустима – период за възобновяване на суми: 10.02.2024г. Сумите за билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg, се възвръщат от съответния обект, от който са закупени.!

„ Най-големите шлагери на именитата шведска четворка ABBA ще звучат на 17 февруари 2024 в Пловдив. ABBA REAL BAND има 35 супер сполучливи концерта в цяла Европа в претъпкани зали и за първи път ще гостува пред пловдивска аудитория. Ела на концерта ABBA REAL BAND в Комплекс СИЛА Пловдив, с цел да се заредим с положителна сила и обичаната музика на ABBA!

Разбира се, погрижили сме се за неповторима атмосфера с пенливо вино за Welcome Drink за всеки един посетител и специфична златна изненада от Goto Jewellery and Diamonds и Ивелин Попов (капитан на Ботев (Пд) за късметлии, в края на вечера! *ВАЖНО! Пази и носи своя билет до края на концерта. Победителят в играта ни ще бъде изтеглен в края на концерта, на инцидентен принцип, по номерата на местата в залата. “
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР