Уважаеми почитатели, държим да ви информираме, че няма да участваме

...
Уважаеми почитатели, държим да ви информираме, че няма да участваме
Коментари Харесай

Братя Аргирови: Няма да пеем за Пyтин, бяхме подведени!

„ Уважаеми фенове, държим да ви осведомяваме, че няма да участваме в днешния шумно рекламиран събор. Бяхме подведени, че събитието няма политически темперамент и е единствено културно мероприятие за веселба и забавление от вида на есенен събор.

Нашия дует постоянно е пропагандирал единствено музиката си. Така ще бъде и отсега нататък! С почитание, Братя Аргирови “. Това заяви в профила си във „ Facebook “ Благовест Аргиров.

Преди два дни уредниците на така наречен интернационален фестивал на русофилите в местността Паниците край Калофер оповестиха, че на събитието ще пеят братя Аргирови и Росица Кирилова.

Кой заплаща по 10 бона на Роси Кир. и Братя Аргирови да пеят за Пyтин?

Поддръжници на Кремъл от 10 страни ще се съберат на следващия ден, на 16 септември, на своя първа интернационална изява. Мероприятието е настрана от обичайна колекция на училите и работилите в CCCP, които се събират край бент. „ Копринка “. Хитът в афиша е присъединяване на соц звездите Росица Кирилова и Благовест и Светослав Аргирови.

Събитието край Калофер е проведено от Национално Движение „ Pyсофили “ и учреденото през март т.г. в Mocква Международно придвижване на pycофилите (МДР) – и на двете е ръководител Николай Малинов, упрекнат от българската прокуратура за шпионаж в интерес на Pyсия и награден с орден от самия Владимир Пyтин за заслуги към Москва. Съборът ще протече под наслов „ С Pycия в сърцето “.

Tоварищ Малинов!

Специален посетител на събора ще бъде Сергей Бабурин, президент на Международната славянска академия за просвета, обучение, изкуство и просвета.

Бабурин е бил ръководител на парламентарното обединяване в Държавната дума „ Анти НАТО “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР