Уважаеми почитатели, държим да ви информираме, че няма да участваме

...
Уважаеми почитатели, държим да ви информираме, че няма да участваме
Коментари Харесай

Братя Аргирови отказаха участие на русофилски събор

„ Уважаеми фенове, държим да ви осведомяваме, че няма да участваме в днешния шумно рекламиран събор. Бяхме подведени, че събитието няма политически темперамент и е единствено културно мероприятие за веселба и забавление от вида на есенен събор. Нашия дует постоянно е пропагандирал единствено музиката си. Така ще бъде и отсега нататък! С почитание, Братя Аргирови “. Това оповестиха самите реализатори във Фейсбук, откакто през вчерашния ден стана ясно, че Аргирови са били поканени да пеят дружно с Росица Кирилова.

Припомняме, че преди два дни уредниците на така наречен интернационален фестивал на русофилите в местността Паниците край Калофер оповестиха, че на събитието ще пеят братя Аргирови и Росица Кирилова.

Организатор на събитието е Национално Движение „ Русофили “ и учреденото през март т.г. в Москва Международно придвижване на русофилите (МДР). И на двете ръководител е Николай Малинов, упрекнат от българската прокуратура за шпионаж в интерес на Русия и награден с орден от самия Владимир Путин за заслуги към Москва.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР