Уважаеми наши читателки, имате мазна или/и проблемна кожа на лицето?

...
Уважаеми наши читателки, имате мазна или/и проблемна кожа на лицето?
Коментари Харесай

Домашна маска с 4 аспирина, която моментално възвръща свежестта на кожата

Уважаеми наши читателки, имате мазна или/и проблематична кожа на лицето? И търсите най-подходящите маски, с цел да решите казуса и кожата ви да стане мекичка, свежа, с изчистени пори – като на бебе!? За задачата най-ефективна се оказва маската с аспирин, която, в действителност е подобаваща за всички типове кожи и се избира от значително дами.
Високата успеваемост на тази маска се дължи на свойствата на аспирина, който от дълго време е прочут като универсално средство за лекуване на простудни болести, както и за облекчение на положението при алцхаймер, сърдечно-съдови болести, диабет и даже някои злокачествени болести.

Но също така се оказва и доста скъп за кожата, защото е великолепен ексфолиант, има противовъзпалително деяние, подтиква обновлението на кожните кафези, понижава дълбочината на бръчките и заглажда повърхностните неравности;
освен това понижава отоците по тялото и прави чудеса при акне. Ето за какво, точно салициловата киселина взе участие като съществена съставна част в множеството козметични серии за разчистване всевъзможни проблематични кожи.
Уважаеми дами, с цел да си извършите домашна аспиринова маска са ви нужни единствено 4 или 5 аспирина, малко хладка вода и кисело мляко или естествен пчелен мед.

Действате по следния метод: първо, стривате аспирините на прах; второ, добавяте единствено няколко капки хладка (а не топла!) вода и разбърквате, до момента в който не получите хомогенна кашава субстанция; трето, добавяте към кашата ½, респективно 1 с.л. кисело мляко или естествен мед (по избор) и още веднъж разбърквате старателно; четвърто, нанасят сместа върху лицето си благодарение на тампон или с пръсти; пето, след 10-минутен престой с маската я отстранявате деликатно от лицето си с въртеливи придвижвания под душа с хладка вода; шесто, попивате нежно лицето си с памучна забрадка.
Последните две интервенции могат да се модифицират както следва: 20-минутен престой с маската и последяващото й премахване с влажна забрадка.

Сега към този момент може да се огледайте деликатно в огледалото и ще установите, че кожата на лицето ви наподобява съвършено, съвсем като бебешка; прочее, вие по този начин я и чувствате… С повдигнато самочувствие, вечерта ще получите утвърждението на своя брачен партньор, респективно другар – и какво по-хубаво от това?!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР