Уважаеми колеги днес можеше да има тук министри, излъчени от

...
Уважаеми колеги днес можеше да има тук министри, излъчени от
Коментари Харесай

Борисов с апел към парламента: Да се вземем в ръце и да направим правителство


" Уважаеми сътрудници през днешния ден можеше да има тук министри , излъчени от този парламент. Ние би трябвало да носим отговорност за еврофондове, граници и всичко останало. Ние си тупаме парламентарно време, ще изберем едни проформа комисии без ръководители, ще убием днешния ден и ще се забележим чак другата сряда. "

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната естрада, откакто по-рано разяснява, че държавно управление с втория мандат не може да има.

" Иначе с огромен жар задаваме въпроси на служебните министри да дават отговор. Преди месец сме тук, тук би трябвало да стоят други министри. Да се вземем в ръце, да създадем държавно управление , да си носим отговорност, които и да го създадат и тук ще стоят други министри ", сподели още Борисов.

Корнелия Нинова незабавно му опонира .

" Това, за което призовавате зависи само от вас . Не се опитвайте за следващ път да прехвърлите отговорността на останалите. Изяснете за себе си , за парламентарната група, за партия ГЕРБ какво оферирате, тъй като загубихте един месец на страната в извъртане " , съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

" Най-малко вие би трябвало да апелирате дайте да създадем държавно управление. Какво оферирате но ясно и тъкмо - първо, второ и трето ", добави Корнелия Нинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР