Уважаеми колеги, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, организират

...
Уважаеми колеги, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, организират
Коментари Харесай

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Излизаме на протест срещу националното предателство, което ДПС извърши в Турция


Уважаеми сътрудници, „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, провеждат митинг на 09.06.2021 година (сряда) от 12.00 ч. пред централата на Движение за права и свободи на бул. „ Александър Стамболийски “ №45А.

За нас, като български патриоти, е неприемливо водачът на една записана и настояща на територията на Р България партия, да прави изявления, които слагат националната еднаквост и териториалната ни целокупност под подозрение.

Припомняме думите на Мустафа Карадайъ по време на визитата му преди дни:

„ Турция е нашата татковина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя /явно България/ е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата битка е да защитим турската си еднаквост. Да защитим нашия език, вяра и традиции. Истински. “

Според Конституцията, Република България е еднонационална страна с формален език – български. България е самостоятелна и суверенна страна и никой няма право да прави внушения, че нашата земя, извоювана с кръвта на дедите ни принадлежи на друга страна.

Изказването на Карадайъ е национално изменничество и дипломиран състав по смисъла на Наказателния кодекс, ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА.

С митинга си желаеме още веднъж да призовем прокуратурата да се самосезира. Подобни изявления, съпроводени и с великодушни обещания за удвояване на гласовете за Движение за права и свободи в Турция, по гледище на един деспот като Ердоган, са рискови за етническия мир и са директна интервенция във вътрешната политика на страната ни.

Ето за какво призоваваме всички почтени, почтени и родолюбиви българи да се причислят към нас. Нека защитим Родината си и да покажем, че саможертвата на Левски и Ботев, на априлци, на войводите, били се за Македония и на стотиците хиляди, дали живота си в освободителните войни, не е била безрезултатна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР