Уважаеми клиенти и партньори,Достъпът до системата ни е временно ограничен

...
Уважаеми клиенти и партньори,Достъпът до системата ни е временно ограничен
Коментари Харесай

Клиенти на ЦКБ изпаднаха в конфузни ситуации по бензиностанции и магазини, бесни са!

" Уважаеми клиенти и сътрудници,

Достъпът до системата ни е краткотрайно стеснен заради осъществяване на проби и въвеждането на модул, нужен за идното прекосяване към еврозоната.

Постепенно възвръщаме целия ни набор от услуги. Банковите преводи и достъпът до банкомати към този момент са дейни.

Благодарим ви за търпението и молим да приемете извиненията ни за породеното стеснение! ", оповестиха от " Централна кооперативна банка " във фейсбук страницата си.

Междувременно под обявата хората всеобщо недоволстват, че не са били известени по-рано, а чак часове след възникването на казуса, видя Plovdiv24.bg . Доста клиенти на ЦКБ са изпаднали в конфузни обстановки сутринта поради невъзможността нито да изтеглят пари, нито да платят с карта:

" Оставих сутринта да зареждам колата и потеглих да тегля пари, и на двата банкомата на бензиностанцията - цялостен блокаж на картата - отказана транзакция? Добре че имах друга и съумях да изтегля, че не зная по какъв начин щях да се изплащам със заредена кола и без задоволителни при кеш. Да поясня, бензиностанцията не приема заплащане с карти! Освен че не можех да изтегля пари и приложението не работеше, с цел да ревизира какво се случва със сметката и карата ми! Беше нужно авансово да бъдем осведомени, а не да изпадаме в неуместни и стресиращи обстановки! ", недоволства шофьорка.

" Сутринта трябваше да купя медикаменти за детето си, нито заплащането с карта можа да мине, нито да изтегля от банкомат! Това е доста неточно от ваша страна! ", изясни различен клиент.

" Как е допустимо без авансово известие, да се спрат всички услуги?!? Поне главната страница в уеб страницата би трябвало да е налична и да има информация за казуса. Половината от работния ден мина. С фирмените сметки какво вършим? Договорени заплащания към контрагенти? Лихвите за неспазените периоди кой ще ги заплати? Да не приказваме, че е време за Данък добавена стойност и така нататък ", недоволства консуматор.

" Сутринта не можах да платя в магазина посредством Гугъл Walet/G Pay. След няколко проби и злобни погледи от опашката и касиера се отхвърлих. Добре че беше дребна покупка и инцидентно имах задоволително кеш. " Въвеждане на модул за еврозоната " не е спешна обстановка допускам, че да не може да предупредите хората... ", сърдит е следващият човек.

При инспекция на  Plovdiv24.bg  се оказа, че уеб сайтът на бакната не зарежда, вижте в изложба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР