Уважаеми жители на община Марица“, За мен е удоволствие да ви

...
Уважаеми жители на община Марица“,
За мен е удоволствие да ви
Коментари Харесай

Кметът на община Марица с поздравление за 22 септември

Уважаеми поданици на община „ Марица “,

За мен е наслаждение да ви поздравя с есенния празник на община „ Марица “ и с Деня  на независимостта на България.

Тази година означаваме 34 години от оповестяването на „ Марица “ за независима община. За мен тези 34 години значат доста, тъй като през немалка част от тях управлявам селищната система и всичко, което се случва в нея – от най-малките елементи до най-големите планове, минават през душата и сърцето ми.

34 години не са малко, само че не са и доста. Те обаче бяха задоволителни, с цел да се утвърди община „ Марица “ като свободна, самостоятелна и просперираща. Доказателство, че тя е желано място, е все по-големият брой младежи, които избират да живеят точно тук, а не в огромния град.

Най-ценното в нашата община сте Вие, жителите и аз във всичките си дейности съм се управлявал от устрема да направя битието Ви по-приятно и удобно. Със взаимни старания взехме решение доста от натрупалите се проблеми, реализирахме десетки планове, които ще подобрят живота на хората от всички генерации за десетилетия напред.  

По време на пандемията, както и в дните и нощите на бедствието в с. Трилистник, разбрахме, че няма нищо по-ценно от човешкия живот, само че проумяхме и още нещо – че когато сме дружно, когато си оказваме помощ един на различен и милеем за близък, можем да преодолеем и най-голямото затруднение по пътя си.

С ясна визия за бъдещето, аз и моят екип продължаваме да работим за ползите на жителите и за модерното и европейско бъдеще на община „ Марица “.  Желая на всички здраве, мощен дух, кураж и религия, че по-доброто следва!

Честит празник! 

Кмет на община „ Марица “ Димитър Иванов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР