Уважаеми жители и гости на Община Борован! Днес е ден,

...
Уважаеми жители и гости на Община Борован! Днес е ден,
Коментари Харесай

Кметът на Борован поздравява жителите по случай Освобождението

Уважаеми поданици и посетители на Община Борован!
Днес е ден, в който имаме опцията повече от всеки път да си спомним за славната ни история, за всички герои, починали за свободата на България и да почувстваме същински насладата на огромната победа.
Уважаеми Българи, Нека засвидетелстваме своята безгранична респект и почитание в името на мощна и щастлива България, пожелавайки си мир и ясно бъдеще!
Какъв по-добър ден от историческата дата – 3 - ти март, в който е почнала новата страница в историята на България – ЗЛАТНАТА СТРАНИЦА НА СВОБОДАТА НИ!
В ден като днешния повече от всеки път сме горди, че сме потомци на прочут и борбен народ и сме длъжни да тачим своята история да не забравяме тези дни, носещи духа на патриотизма!
Днес, повече от всеки път би трябвало да помним, че свободата ни е писана с „ кървави букви” от българските опълченци и съветските бойци, че не би трябвало да се отхвърляме от историята си, че
Духовност, Сигурност и Бъдеще са Свещени за Българските Земи!
Нашите наследници би трябвало да знаят и тачат загатна за славните бойци и революционери, които посредством своята лоялност и нечувано мъжество отдадоха живота си в името на Родината!
Прекланяме се пред геройския героизъм на борците за независимост, които с висша всеотдайност и обич към отечеството, с смел и неотстъпчив български дух, извоюваха СВОБОДАТА НИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
инж.ДесиславаТодорова
Кмет на Община Борован
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР