Уважаеми жители и гости на община Борован, Днес е 25

...
Уважаеми жители и гости на община Борован, Днес е 25
Коментари Харесай

Кметът на Борован с поздрав по случай празника на общината

Уважаеми поданици и посетители на община Борован,
Днес е 25 октомври, незабравим ден за община Борован, ден на независимост и самостоятелност. Отново сме тук да покажем своята благодарност и респект към всички отдали живота си да живеем горди и свободни българи!
Мъдрите хора споделят, че човек е толкоз огромен, колкото огромни са фантазиите му. А моите фантазии са като вашите, те чертаят желанието ни да живеем по-добре и по-сигурно в нашата община и бъдещето да ни подсигурява, че на следващия ден ще се радваме на триумфите на нашите деца, които ще създадат община Борован още по-добро място за живеене!
Горда съм, че споделям този празничен ден с всички Вас, поданици и посетители на Борован, тъй като единствено в случай че почитаме традициите и предишното ще можем да вървим към бъдещето, задоволени от сегашното!
Честит празник, здраве, усмивки и положително въодушевление! Нека през този празничен ден бъдем горди от съграденото и откровени в желанието си да предадем нашата красива община на бъдещите генерации със самочувствие и убеденост за изпълнен човешки дълг!
Честит празник!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР