Уважаеми г-н обикновен гражданин от Банкя, половин милиард са причините

...
Уважаеми г-н обикновен гражданин от Банкя, половин милиард са причините
Коментари Харесай

Балабанов: Уважаеми г-н обикновен гражданин от Банкя, причините да ти кажа "чао" са половин милиард

Уважаеми господин елементарен жител от Банкя, половин милиард са аргументите да ти кажа ”чао ”. Г-н Борисов , плануваните за създаване автомагистрали в България са седем на брой, а общата им дължина е 1490 км. За да сте положили половин милиард километра асфалт, очевидно слънцето към този момент изгрява от запад. Това разяснява в ефира на 7/8 Станислав Балабанов.

Наистина доста българи чакаха помощи от страната. Не ги получиха. Не съумяха да аплайват даже и за заем. За сметка на това ББР отпусна 1 милиарда лева на компании, близки до Вас. Прав сте за Васил Божков. Влезе по закона Магнитски. Там е, тъй като дълги години Ви се отчиташе. Какъв по-ясен образец за корупция с търговия за въздействие и власт!? Нали по този начин, господин сегашен политически водач!?, попита той.

Политическите Ви решения по време на рецесията с ковид вкараха страната в невъобразим здравен безпорядък, нищо че използвахте нелепите брифинги за предизборна пропаганда, до момента в който гушкахте генерала. Ако не ме лъже паметта, нали Вие бяхте го основали, уточни той.

Вчера (в неделя - бел. ред.) се организираха избори с машини. Видяхте, че не боли. Извинете, несъмнено Ви боли от резултата. Но пък това е в действителност прелестно за демокрацията. Евала и за остриетата Ви. Да разчиташ на хора, които те назовават деспот и артикул на милиционерска среда, е скъпо унизително. Мъжкари, наведени в зайчарник.

11 юли наближава.

А аргументите да ти кажа " довиждане " са половин милиард, приключи коментара си Балабанов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР