Уважаеми дами, следващата информация е ценна за онези, които искат

...
Уважаеми дами, следващата информация е ценна за онези, които искат
Коментари Харесай

Спрете да харчите луди пари за гел лак. Маникюристката ми ме светна на един трик, с който ноктите и лакът ми да издържат повече от гела

Уважаеми дами, идната информация е скъпа за тези, които желаят да не отделят всеки ден от скъпото си време, с цел да лакират отначало и отначало ноктите си. Разбира се, тази процедура може доста да се разреди във времето, в случай че употребявате гел лак. Но той е прекомерно безценен и не чак толкоз устойчив. На тези, които обичат елементарните лакове за нокти, ще предложим 12 препоръки какво би трябвало или не би трябвало да вършиме, с цел да имате красиви нокти с дългогодишен лак.
Първо, не си купувайте елементарен, на ниска цена лак за нокти, тъй като той е извънредно малотраен и се напуква още на втория ден! Зарежете и прекомерно скъпите лакове, спрете се на такива, употребявани от професионалистките.

Второ, бъдете търпеливи, когато си поставяте маникюр; с бързане няма да постигнете стремежи резултат – по тази причина действайте с търпеливо и деликатно!
Трето, не омекотявайте кутикулите в баня, преди да ги изрежете с ножичка, защото положеният по-късно лак е малотраен. Вместо това използвайте особено предопределените артикули, с които да подготвите кутикулите за безпроблемното им ампутиране.
Четвърто, не фиксирайте лакът върху добре полирани нокти; тогава той е по-податлив на повреди. За да отстраните остарелият лак, вместо предлаганите по парфюмериите лакочистители, използвайте дезинфекционен или салицилов алкохол или – в случай че ги нямате на разположение – просто измийте ръцете си със сапун.

А в случай че имате проблематични (увредени) нокти, то е уместно да положите основа върху тях преди да ги лакирате; и по-добре да е с калций, който придава лековити свойства на основата.
Пето, не разклащайте бутилчицата с лака, а я „ премесете “ сред дланите си, с цел да избегнете образуването на мехурчета в него.
Шесто, не пестете лакът – полагането на един единствен пласт не е задоволителен, с цел да получите добър резултат.
Седмо, откакто нанесете първия пласт лак, оставете го да изсъхне за към 10-ина минути, преди да повторите.
Осмо, полагайте качествено покривно покритие върху положения лак – това ще го направи по-траен.

Девето, оставайте лакът върху ноктите ви да изсъхва естествено; не използвайте сешоар или нагревателни уреди.
Десето, домакинствайте с гумени ръкавици – химическите препарати, само че и топлата вода бързо ще унищожат целостта на лаковото покритие.
Единадесето, обновявайте горното покритие на всеки 2 дни – тогата вредите по ноктите се отстраняват бързо и елементарно.
Дванадесето, доколкото водата е зложелател на вашите лакирани нокти, то нанесете масло върху лака преди да се мушнете под душа; главната част от маслото в действителност бързо се отмива, само че постоянно остава един пласт, който защищава лака от въздействието на топлата вода. И по този начин, 12 съвета уважаеми дами, които ще ви обезпечат съвършен маникюр!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР