Уважаеми читатели, възползвайки се от телевизионната цензура в България, надминала

...
Уважаеми читатели, възползвайки се от телевизионната цензура в България, надминала
Коментари Харесай

Георги Марков скочи остро на Дойче веле: Изолиран ли е Виктор Орбан, или как либералката стана за смях

Уважаеми читатели, възползвайки се от телевизионната цензура в България, надминала комунистическите времена, соросоидната демократична медия “Дойче веле “ е взела българите за идиоти.

Така в публикация от 28 февруари е написана дивотията какъв брой е изолиран Виктор Орбан, а поради него и Унгария.

Когато обаче обстоятелствата приказват и соросоидите от демократичните медии би трябвало да мълчат:

1.  Само ден след небивалицата в “Дойче веле “ гръмна новината, че великият президент Доналд Тръмп е поканил в имението си във Флорида на 8 март изолирания Виктор Орбан.

Тази покана идва след серия телевизионни изяви и грандиозни предизборни манифестации, в които Тръмп заяви, че Орбан е самоуверен, интелигентен, брилянтен и доста го почита. Дори му пусна специфичен пост: “Виктор, ти си страхотен! “.

И по този начин на процедура в изолатора са Вебер, Туск, Урсула и компания. За тях нито дума от Тръмп, камо ли покана за посещаване посред акция за президентски избори. Такава и то знакова, получава само Орбан и то два дни след супер вторника и супер успеха на Тръмп.

2.  На 25 и 26 април в Будапеща или единствено 40 дни преди евровота, Републиканската партия на Съединени американски щати ще организира най-големия си консервативен конгрес СРАС с модератор Виктор Орбан. Ще участват десни водачи от целия свят.

Прочее, това се случва за трети следващ път. Миналата година пак Орбан откри СРАС в Будапеща, а го закри Жордан Бардела. Бяха още и Вацслав Клаус, Том Ван Грийкен, Андре Вентура, Бабиш, Янша, Кикл и други десни водачи. А моя благосклонност подари специфична дамска чанта с цветя на чаровната Кари Лейк.

Досега конгрес СРАС в Европа не е имало отвън Унгария, а само Орбан откри този конгрес в Америка. Маджаринът подвигна на крайници публиката в Далас, Тексас, през 2022.

Нула внимание на Тръмп към останалите западни водачи като изключим Льо Пен. За нашия Химик пък Тръмп, естествено, не е и чувал!

3.  Наскоро Орбан беше посрещнат като крал с царски почести в Пекин, където беше по покана на президента Си. На летището имаше почетен часовой от всички родове войски и няколко хиляди китайски хубавици с феерични облекла. 

Единственият оратор от Европейски Съюз на форума “Един пояс, веднъж “ в Пекин беше точно изолираният Орбан.

4.  Според соросоидката “Дойче веле “ не били пристигнали чаканите вложения и нови работни места от Китай в Унгария. 

Тук към този момент в действителност българските читатели са взети за дебили! Тази глупотевица идва единствено дни, откакто в резиденцията на Орбан, наречена “Кармелита “, пристигна президентът на BYD. Причината - за първи път този свръхгигант за електрически коли открива завод в Европа. И той е при неприятния и изолиран Орбан - среща се в град Сегед.

Заводът на BYD е на 300 хектара и стартира производството на коли, конкуриращи даже “Тесла “, още следващата година. Откриват се хиляди работни места, че чак и унгарците във Войводина в Сърбия се зарадваха.

А от кое място ще дойдат батериите за тези коли, ще попитате. Ами от големия китайски завод в Дебрецен, издигнат лани.

Нямало нови работни места поради изолирания Орбан... Че единствено в Дебрецен те са 9000, а от 2025 година, Унгария става трета в света по произвеждане на електрически акумулатори. 

5.  На форума в Пекин имаше и среща на Орбан с Путин. Дето вика Макрон добре е, че някой от Европейски Съюз приказва с Путин, че един ден може да се окаже потребно.

6.  Великият Султан Ердоган направи първото си официално посещаване зад граница след избирането му за президент тъкмо в Будапеща при Орбан на 24 август и пристигна наново декември. Турският общественик благодари, че само Орбан го поддържа преди изборите.

С папа Франциск се срещна три пъти за година и половина.

7.  Унгарският министър председател е непрестанен участник без нито едно неявяване от Тюркоезичния стопански конгрес, където са Турция, Азебрайджан, Казахстан, Туркменистан и други тюркоезични страни.

8.  Единственият посетител от Европа на инаугурацията на аржентинския президент Хавиер Мислей беше изолираният Виктор Орбан. Същото беше и при встъпването в поста на Болсанаро в Бразилия.

9.  В Унгария са заводите на “Ауди “ - в Дьор, който сложи връх за 2023 г. Завод в Кечкемет има " Мерцедес “, този на БМВ е в Дебрецен. “Сузуки “ пък има в Естергом. Страшна изолираност е това, майка му остаряла!

А при наведения и сякаш неизолиран Химик, в клета България, по този начин и не пристигна никой да влага даже и в един дюкян за ръчни часовници с махало...

Изолиран бил Орбан, гърми “Дойче веле “. Изолиран, само че немската “Рейнметал “ открива военни заводи в Залаегерсег и Варпалота. От Унгария не мърдат и не бягат още “Сименс “, “Самсунг “, “Бош “... " Еърбъс “ също откри завод - завод за хеликоптери.

При изолирания Орбан в град Гьонгьош индийците откриха най-големия си завод за гуми в Европа. Южна Kорея се изравни по вложения с Германия, а шведският министър председател предишния петък в Будапеща благодари, че шведските компании в Унгария са 180.

10.  Унгария нa изолирания Орбан е подготвена да организира Олимпиада, в случай че в Париж стартират цивилен войни, които към този момент гледахме след футболни мачове на Мароко и Алжир, и по този начин лятната Олимпиада там вземе, че се провали.

В невероятната зала “Дуна Арена “се организираха две Световни шампионати по плуване последните 5 години. Предстои ново през 2027 година

Миналата година, по думите на лорд Себастиян Коу, в Будапеща беше най блестящото Световно по лека атлетика навън на неповторимия, особено за лека атлетика, стадион.

На красавеца “Пушкаш Арена “ се организира Европейско по футбол и край за Лига Европа, а по време на коронавируса тук се приютиха маса европейски грандове в евротурнирите. 

В новата зала за 20 000 души МWM играха международните първенци по хокей на Канада, а през 2027 година ще е Световното по хандбал за мъже. За поредна година тук ще е финалната четворка на Шампионска лига по хандбал дами.

Формула 1 не стопира да събира по 300 000 всяка година, Джиро Д`Италия и то беше тук при огромен триумф. Гребната база в Сегед е от най-хубавите в Европа.

Тази година в Унгария е и Шахматната олимпиада, събираща международният шахматен хайлайф.

Kaкво ще каже “Дойче веле “, че Световната федерация по плуване и плувни спортове, реалокира централата си от Лозана в Будапеща от 1 януари т.г.? Страшна изолираност, няма що!

11.  За да е цялостна изолацията на Унгария, за девета поредна година летището “Ференц Лист “ в Будапеща е оповестено за най-хубаво в Източна Европа и се задъхва от туристи.

12.  Орбан изолира Унгария от миграцията на ножа. Страната е сигурна за живеене. Тук не летят под ятагана на исляма глави на учители, служители на реда и свещеници, както във Франция, нито пък мигранти изнасилват и убиват малолетни, както е в Германия.

Орбан изолира Унгария от джендър идеологията в учебните заведения и лудостта " трети пол “, като записа в Конституцията, че мама е жена, а баща е мъж.

Орбан изолира Унгария от Сорос. Сорос е рушителят на християнската национална страна.

Но Виктор не се изолира от собствения си народ. В 1988 година направи партия против комунизма. На 26 юни 1989 година изгони руските танкове. От 1990 година, та до през днешния ден е избиран непрестанно за народен представител и пет пъти за министър председател, от които четири поред с 2/3 болшинство, а през 2022 година с галактическите над 3 милиона гласа.

Накрая, откровена неистина е, че Орбан не е желан от никое европейско семейство, откакто обществено пред камери, беше поканен от Мелони и Моравецки при Консерваторите. Беше поканен и при " Идентичност и народна власт “ от Салвини и Льо Пен, в чиято акция във Франция участваше непосредствено.

Моето мнение е, че времето на Интернационалите отминава, а и никой Орбан не заслужава. Че някои преди изборите приказват едно, а по-късно наподобяват много по-различно. Примерите са Мелони, а към този момент и Вилдерс. Разбира се, че някакъв тип съгласие и групиране на десните в Европарламента би трябвало да има, че май ще се разсънят на 10 юни с над 200 евродепутати.

Мъск рече, че е доста жалко да вярваш на собствената си пропаганда. Може и “Дойче веле “ да е имал поради.

Източник: Пик

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18736Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед26545Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед88828Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед130805Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед13748Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед376938Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед130805Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116433Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед101180Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед94418Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и Русия
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР