Уважаеми читатели, сега ще ви запознаем с един древен китайски

...
Уважаеми читатели, сега ще ви запознаем с един древен китайски
Коментари Харесай

Китайската астрология не бърка – научи какъв човек си, според методиката 9 звезди

Уважаеми читатели, в този момент ще ви срещнем с един античен китайски способ за самопознание, съчетаващ нумерология и астрология. Познат е като „ методиката на 9-те звезди “ и разрешава на човек да разбере своите мощни и слаби страни, както и какво би трябвало да прави, с цел да поддържа здравето си. Същността на методиката е да се съпостави годината, през която даден човек е роден, с неговия, така наречен „ персонален номер на ориста “, определящ спецификата на неговия темперамент, вероятно зараждащите здравословни проблеми и тяхното превъзмогване и опциите за развиване.

В по-долу приложената истинска таблица елементарно ще откриете вашия персонален номер на ориста – той стои в колонка, директно от дясно на годината ви на раждане. Цифрите, с които са маркирани другите „ персонални номера “, са от 1 до 9 и всяка цифра подхожда на избрана „ звезда “ от създадената емпирично система.

Звезда №1. Хората, под нейното въздействие, са извънредно чувствителни и прочувствени личности; те демонстрират словоохотливост, само че постоянно са в положение на нараснала тревога.

Тази специфичност на характера им ги навежда постоянно на тъжни мисли, те изпадат в потиснатост и се затварят в себе си… Ако не се оправят със своите голословно зародили страхове, те рискуват да се разболеят сериозно; също по този начин това би могло да докара до пагубно пристрастяване към алкохол или/и опиати.
Звезда № 2. Под въздействието на тази звезда са хора доста виновни за изрядността на финансите им и със мощна податливост към икономисване, за което спомага тяхната деловитост и търпеливост; дамите стават чудесни майки, поставящи дома и фамилията постоянно на напред във времето и подготвени на всевъзможни жертви за неговото благополучие и богатство. Слаба им страна е червоугодничеството, което води до бързото им напълняване.

Звезда № 3. Нейното въздействие се показва в необикновени интензивност и ентусиазъм на попадналите под него хора, които не обичат нещата да се оправят от самосебе си, а търсят и намират излаз и от най-заплетени обстановки. Отличителни черти са техният нестихващ оптимизъм и радостното разположение на духа; негативни черти са волност и непотребна импулсивност, които водят нерядко до прочувствени прояви, последвани от парещо възприятие за виновност и откровено разкайване.
Звезда № 4. Под нейно въздействие са хора, родени със мощен разсъдък и притежаващи креативен качества. Предпочитат да правят работата си сами; обичат да пътуват и елементарно се „ палят “ за осъществяване на разнообразни действия. Големите отговорности обаче ги тормозят и не е желателно да се пробват да „ огряват “ на всички места.

Звезда № 5. Под нейна настойчивост са хора, с вродена извънредно мощна воля и решимост; техните лидерски и организационни качества са впечатляващи и се демонстрират като отлични мениджъри. Доброволно поетите от тях големи отговорности от време на време по този начин ги притискат, че се отдръпват в себе си и стават пасивни и необщителни; намесата на експерт би им помогнала да се съвземат, с цел да осъществят големия си капацитет.

Звезда № 6. Тази звезда надарява хората с преобладаващо мъжки качества, изразяващи се с изключителна принципност и голяма воля за краен триумф ная начинанията им. Освен това са пословично работливи и виновни, което ги прави подобаващи като мениджъри и супервайзори. Като дефекти могат да се посочат несъразмерна, несдържана настъпателност, подплатена със солидно самочувствие; елементарно прекрачват границите на разрешеното и след това горчиво съжаляват за това.

Звезда № 7. Под въздействието на тази звезда израстват сантиментални и безгрижни хора, за които материалните богатства не са на първо място; те – единствено на пръв взор – наподобяват мъчно адаптируеми към житейските действителности, които стартират неизбежно да ги притискат, а в реалност се оправят учудващо добре с зараждащите проблеми. Недостатък е, че не дават задоволително от себе си, тъй че недоволстват, когато в отговор не получават задоволително.

Звезда № 8. Тази звезда е дарила хората под нейно въздействие с доста добрина и вътрешна хубост, само че на пръв взор те наподобяват затворени и студени; истината е, че просто се нуждаят от помощ, с цел да разкрият блясъка на своята вътрешна светлина. Пословичната им трудолюбивост и отдаденост в работата, вози до това, че елементарно се увличат дотолкоз, с цел да не помнят другите значими аспекти от живота си. За тях е повече от належащо да вършат постоянни почивки по време на работата си и да не не помнят, че има любящи ги близки, които се нуждаят от тях.

Звезда № 9. Попадналите под въздействието на тази звезда хора са дейни, извънредно буйни и волеви личности; те бързо намират верния метод към даден човек и реагират стремително, с помощта на острия си разум. За страдание, интензивността им постоянно минава търпимите за близките граници, което води до мощно дразнещи ги конфликтни обстановки. Могат да наранят околните си, както и правилни другари, без даже да осъзнават това.

Сега остава да прецените, до каква степен се вмествате в съответното звездно характеристично определение на вашата персона.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР