Уважаеми читатели, както знаете информационна агенция „БЛИЦ”, в. „Доктор” и

...
Уважаеми читатели, както знаете информационна агенция „БЛИЦ”, в. „Доктор” и
Коментари Харесай

„Питай специалиста“: Задавайте въпроси за храненето при рак към д-р Дарина Ангелова

Уважаеми читатели, както знаете осведомителна организация „ БЛИЦ”, в. „ Доктор” и уеб сайтът „ Здравето” неотдавна започнаха нова видеорубрика „ ”. До 22 октомври можете да задавате вашите въпроси към доктор Дарина Ангелова, клиничен диетолог, свързани с предварителната защита, а и подпомагането в лекуването на рака.

Видеоинтервюто ще можете да гледате на фейсбук страницата на уеб страницата „ Здравето”, както и на YouTube канала на Агенция „ БЛИЦ” в определено от вас време. Достъпът до видеата е безвъзмезден и неопределен, тъй че всеки, който се интересува от дадената тематика, ще може да научи повече за всичко, което го вълнува и е значимо за здравето му.

Д-р Дарина Ангелова е приключила медицина през 1979 година във ВМИ-Пловдив. Работила е като участъков терапевт в града под тепетата и в Хисаря, а като млад доктор в Пазарджишко село.

Основното направление, в което работи през последните 15 години, е клиничната диетология. Обучавала се е в Университетската болница „ Лома Линда “, Калифорния, Съединени американски щати. Работила е 8 години като диетолог в огромна частна болница в Пловдив, след което е била завеждащ на Център „ Здраве “, също в града под тепетата. В момента продължава да лекува пациенти, да изнася лекции в страната и да взе участие в разнообразни семинари на тематика храненето като профилактика и лекуване на другите заболявания по системата „ Ново начало “.

С доктор Ангелова ще разясняваме по какъв начин да се храним, с цел да не се разболеем от рак, а също по този начин и какъв е най-подходящият хранителен режим при към този момент потвърдено онкозаболяване. Диетологът ще даде цялостни, практични и точни насоки и за метода на живот на онкопациентите, тъй че да могат по-лесно да преодолеят болестта.

Въпросите си можете да задавате на, както и на имейлите и

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР