Уважаема Мария Габриел, благодаря Ви за чувството Ви за отговорност,

...
Уважаема Мария Габриел, благодаря Ви за чувството Ви за отговорност,
Коментари Харесай

ПП/ДБ насъскаха активисти срещу лидера на ЕНП Манфред Вебер, плашат го с Магнитски…

„ Уважаема Мария Габриел, благодаря Ви за възприятието Ви за отговорност, за Вашата ангажираност и дълг към всички българи “. Това написа нощес в профила си в обществените мрежи водачът на групата на Европейската национална партия Манфред Вебер. „ Призоваваме всички проевропейски и атлантически партии в България да поддържат Вас и Вашия кабинет и да се опълчват на идните провокации за по-добро бъдеще на България “, написа той.

Думите на Вебер, видимо доброжелателни, мощно вбесиха електората на коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “, които потопиха обявата под обиди и закани, в това число включването на ръководителя на най-голямата европейска партия в листата Магнитски, оповестява „ Трибюн “.

„ Г-н Пеевски, вие ли сте? “, пита Вебер Радослав Бимбалов.

Женя Георгиева взема решение да занули Манфред Вебер електорално с апел към немските гласоподаватели: „ Германците, които са дали своят вот за господин Вебер, би трябвало да знаят, че той от години поддържа мафията на Путин в България – „ Герб “ и „ Движение за права и свободи “! Освен това в сегашния миг той оказва поддръжка на човек, който през днешния ден злоупотребява с българската Конституция “.

„ Този човек Манфред Вебер би трябвало да го вкарат в листата на Магнитски за игра с живота на българите “, заплашва Димитър Николов.

„ Тя съставлява най-големия мафиотски необут в моята страна. И ти ѝ казваш „ отлично “? Тя и нейният началник се пробваха да атакуван единствената политическа партия, която желаеше да направи същинска промяна. Засрамете се, в случай че познавате ситуацията тук и продължавате да подкрепяте българската мафия. И позор, в случай че не желаете да знаете. BTW, знаете ли, че най-малко половината от препоръчаните министри не са били питани за мнение и те не желаят да вземат участие в това? “, коментира на очевидно считания от нея за за безумен европолитик Адриана Стефанова.

„ Абсолютен позор! Това изявление поздравява мафията в България, която все по-ясно става част от „ Голямото европейско семейство “, добавя Боян Белев.

Милена Макариева написа: „ Скъпа Мария Габриел, не ти благодаря за възприятието ти за отговорност и твоята отдаденост и дълг към мафията. Вече можете да се върнете, Манфред Вебер сигурно ще откри комфортно място за вас. Той е дълготраен покровител на корумпирания мафиот Бойко Борисов. Не го е грижа за по-доброто бъдеще на всички българи, стига да му върви европейският бизнес “.

Публикацията се споделя всеобщо измежду актива на ПП/ДБ, като хората се поздравяват какво са му написали на Вебер и се зоват да се включат още:

Деспина Ангелова: Много добре го захапаха нашите хора..

Емил Митрев: Аз му сипах с огромния черпак, само че нежно! Вие сте, довършете го!

Илияна Кръстева: Shame

Pavkata Bash: Сипвайте му с голмия черпак…

Ивайло Великов: „ Manfred Weber give full support to putin’s mafia in Bulgaria-gerb and dps! Thank you mr. Weber! In wich offshore acount we can  send you our best regards,mm? “ Написах му го на тоз стар пръч в коментар.Дано шпреха инглиш повече от боко и гербиел

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР