Уважаема госпожо министър, за мен е чест да поема от

...
Уважаема госпожо министър, за мен е чест да поема от
Коментари Харесай

Министърът на правосъдието Крум Зарков прие държавния печат от предшественика си на поста Надежда Йорданова

Уважаема госпожо министър, за мен е чест да поема от вас държавния щемпел.

Уважавам надълбоко напъните, които положихте като министър, мисля, че постигнахте положителни резултати и ви убеждавам, че екипът ми оттук насетне ще работи в дух на последователност. “ 

Това съобщи през днешния ден служебният министър на правораздаването Крум Зарков, който одобри държавния щемпел от предшественика си на поста Надежда Йорданова. Сред целите си той открои продължаването на работата по обезпечаването на независима администрация на европейските делегирани прокурори, както и основаване на Съвет по криминологични проучвания към Министерство на правораздаването. „ Този съвет ще разреши битката с престъпността да премине от сферата на популизма в областта на успеваемостта “, изясни министър Зарков.

Той добави, че ще продължи работата по законопроектите, тъй че да се обезпечи най-бърз достъп на България до средствата по Националния проект за възобновяване и резистентност и да се предотвратят почнали наказателни процедури.
 изображение
„ Имах достойнството да слага държавния щемпел върху няколко закона на 47-о Народно заседание от особена значимост. Този за закриване на профилираното правораздаване, този за предоставяне на повече автономия на европейските делегирани прокурори и този, който обезпечи на българското общество единна осведомителна среда за запорите на коли, земеделска техника и толкоз други движими движимости “, сподели по време на срещата Надежда Йорданова. „ Оставям на вашето бюро 20 планове на нормативни актове в друга степен на подготвеност, в това число и тези по Плана за възобновяване и резистентност. Вярвам, че ще продължите в една посока да работите интензивно по тях “, добави тя.
 изображение
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР