Уулвърхямтън спечели с 1:0 гостуването си на Астън Вила в

...
Уулвърхямтън спечели с 1:0 гостуването си на Астън Вила в
Коментари Харесай

Уулвърхямптън излъга Астън Вила и настига Челси

Уулвърхямтън завоюва с 1:0 гостуването си на Астън Вила в първия мач от кръг №32 на английсата Висша лига. Дербито на Мидландс беше оспорвано, само че в последна сметка по-добрата тактическа сграда на Нуно Ешпирито Санто се оказа решаваща.

През първото полувреме Астън Вила имаше известно териториално преимущество. " Вълците " залагаха на прибрана игра и контри. Те последователно взеха самодейността и в последните минути можеха да открият резултата. Вратарят на Вила Ниланд направи огромен подарък на неприятелски състезател, подавайки му с ръка, само че топката трансферира и него, и вратата.
 Снимка 485593
Източник:

След почивката Уулвърхмптън беше очевидно по-добрият тим и сътвори положителни положения. В 62-ата минута Леандър Дендонкер откри резултата с прекрасен удар по земя от границата на наказателното поле.

--

Така Уулвърхямптън събра 52 точки и е единствено на две точки зад четвъртия Челси, който несъмнено, че е с мач по-малко. Астън Вила остана на предпоследното 19-то място с 27 точки. Толкова имат още Уест Хям и Борнемут. Борбата за оцеляване продължава.
 Снимка 485592
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР