Уулвърхемптън приема Челси в последен двубой от 18-ия кръг на

...
Уулвърхемптън приема Челси в последен двубой от 18-ия кръг на
Коментари Харесай

Челси ще опита да направи коледен подарък на феновете си срещу Уулвърхемптън

Уулвърхемптън приема Челси в финален дуел от 18-ия кръг на британската Висша лига. Срещата на стадион " Молиню " стартира в 15:00 часа.

" Вълците " се намират на 13-о място във краткотрайното класиране на шампионата с актив от 19 точки. Днешните домакини изгубиха с 0:3 при визитата на Уест Хем на " Лондон Стейдиъм " в предишния кръг.

Футболистите на Уулвърхемптън не показват доста неприятна форма в последно време. Тимът има единствено една победа в миналите си пет дуела - 1:0 вкъщи против Бърнли. Прави усещане и, че " вълците " се разписаха във всички с изключение на два от дуелите си този сезон.

Челси е малко по-напред в подреждането от днешния си съперник, като може и да е десети, само че много надалеч от деветия Уест Хем. За втори следващ сезон " сините " от Лондон разочароват почитателите си, като успехите са по-мако от загубите.

Едва шести триумф бе реализиран в предходния кръг, когато с 2:0 на „ Стамфорд Бридж “ бе победен последния Шефилд Юнайтед. Преди това Челси загуби в две поредни визити на Манчестър Юнайтед и Евертън.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР