Уулвърхемптън победи с 2:1 в мач от 18-ия кръг на

...
Уулвърхемптън победи с 2:1 в мач от 18-ия кръг на
Коментари Харесай

Уулвърхемптън нанесе ново поражение на Челси

Уулвърхемптън победи с 2:1 в мач от 18-ия кръг на Висшата лига. Сините пропуснаха куп положения и бяха осъдени от вълците.  Така двата отбора се изравниха по точки в класирането с по 22. Съответно те са на десето и 11- място.

Челси имаше повече положения преди почивката, само че Рахим Стърлинг се отличи с няколко фрапантни пропуща. Уулвс поведе в 51-а минута с гол на Марио Лемина, който засече топката след центриране от корнер. Това е трето попадение за него през сезона. Малко по-късно още веднъж Стърлинг се озова на стрелкова позиция, само че още веднъж пропусна.

Във 2-а минута на добавеното време контраофанзива на Уулвърхемптън приключи с прецизен изстрел на Мат Дохърти за 2:0. Челси сетне стигна до попадение малко по-късно посредством Кристофър Нкунку, който вкара с глава след центриране на Стърлинг. До края на добавеното време имаше още пет минути, само че лондончани по този начин и не съумяха да стигнат най-малко до точката. Голът е първи за Нкунку за сините и той пристигна в дебюта му. Нападателят се възстановяваше дълго време от травма, която получи през лятото.

Загубата е осма за отбора на Маурисио Почетино през сезона. Освен това.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР