Уулвърхемптън победи Фулъм с минималното 1:0 в първи мач от

...
Уулвърхемптън победи Фулъм с минималното 1:0 в първи мач от
Коментари Харесай

Траоре посочи пътя на Фулъм към Чемпиъншип

Уулвърхемптън победи Фулъм с минималното 1:0 в първи мач от 31-ия кръг на Висшата лига. Победното попадение бе дело на Адама Траоре в добавеното време на втората част.

След като първото полувреме предложи едвам две чисти положения и един анулиран гол на гостите поради засада, втората част предложи на феновете доста повече страсти.

В 61-ата минута Митрович засече с глава центриране в наказателното поле, само че ударът му бе слаб и във вратаря

В 68-ата минута Румен Саис изпълния директен свободен удар от дъгата на наказателното поле с левия крайник, само че топката профуча на сантиметри над напречната греда.

Две минути по-късно Харисън Рийд нанесе мощен шут в близкия ъгъл, само че Патрисио добре реши обстановката и видя, че коженото кълбо няма да откри очертанията.

В 75-ата минута Боби Рийд също опита шанса си с бомбен изстрел в левия ъгъл, само че и той бе неакуратен.

В 78-ата минута Дендонкер нанесе удар с глава след изсипана топка в пеналтерията от директен свободен удар, но мерникът му изневери.

4 минути по-късно Антон Робинсън имаше отлична опция посредством воле да открие от границата на наказателното поле, само че Патрисио не трепна и укроти топката.

В последната минута на добавеното време Адама Траоре бе изведен на дясното крило, спринтира и нахлу в наказателното поле, а по-късно простреля в близкия ъгъл по безмилостен метод Ареола.

Така "вълците " се изкачват на 12-ата позиция с 38 точки, до момента в който "котиджърс " остават в зоната на изпадащите с 26 пункта на 18-ото място.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР