Уулвърхемптън направи всичко, на което бе способен, но допусна поражение

...
Уулвърхемптън направи всичко, на което бе способен, но допусна поражение
Коментари Харесай

Лудо шоу на Милиню: УБА фрасна Уулвс в дерби на Мидландс

Уулвърхемптън направи всичко, на което бе кадърен, само че позволи проваляне с 2:3 от Уест Бромич Албиън на „ Молиньо” в дерби мач от 19-ия кръг от британската Висша лига. Матеус Перейра даде превес на „ дроздовете” с гол от дузпа в осмата минута, само че „ вълците” направиха цялостен поврат вкъщи до края на почивката.

Първо Фабио Силва се разписа в 38-ата минута след пас на Уили Боли, а точно той в 43-ата обърна резултата в интерес на Уулвс.

Втората част, на инат на всички упования, видя нов поврат, този път в интерес на УБА. Семи Аджай изравни резултата в 52-ата минута, а четири по-късно капитанът на Уулвс Конър Коуди извърши нарушаване в наказателното поле на своя отбор и реферът разумно уточни наново бялата точка за УБА. Зад топката още веднъж застана Перейра, който направи 3:2 и на процедура спомогна на отбора си да завоюва три точки в битката си за оцеляване.

По този метод УБА към този момент има 11 точки и е на три от избавителния бряг, заемайки 19-ото място, до момента в който Уулвс е 14-и с 22 пункта в своя актив.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР