Уулвърхамптън ще счупи рекорда си за входящ трансфер, след като

...
Уулвърхамптън ще счупи рекорда си за входящ трансфер, след като
Коментари Харесай

Харесан от Ливърпул и Челси става рекорден трансфер в историята на Уулвс

Уулвърхамптън ще счупи върха си за входящ трансфер, откакто се съгласи да заплати 45+5 млн. евро за португалския национал Матеус Нунеш от Спортинг (Лисабон), осведоми Фабрицио Романо. Въпросният състезател е на 23 години и работи като централен полузащитник. Това лято той към този момент беше спряган за Челси и Ливърпул. Още през вчерашния ден лисабонци са приели офертата на Уулвс, а към този момент и самият състезател е споделил своето “да ” на прехвърлянето.

Така “вълците ” ще надвишават досегашната си най-скъпа договорка - 40 млн. евро за Фабио Силва от Порто през 2020 година

От Уест Хам също бяха подготвени да платят солидна сума за Нунеш, само че самият състезател отхвърли да се реалокира при лондончани. Той обаче е бил уверен да подпише с Уулвс от португалския управител на клуба Бруно Лаже.

23-годишният полузащитник записа 50 дуела с 4 гола и 5 асистенции през последния сезон и бе един от водещите играчи на “лисабонските лъвове ”. Нунеш има и 8 мача и 1 гол за националния отбор на Португалия. Негов сътрудник е Жорже Мендеш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР