Уулвърхамптън поднови преговорите с бившия селекционер на Испания Хулен Лопетеги.

...
Уулвърхамптън поднови преговорите с бившия селекционер на Испания Хулен Лопетеги.
Коментари Харесай

Уулвс за пореден път поднови преговорите с Лопетеги

Уулвърхамптън възобнови договарянията с някогашния селекционер на Испания Хулен Лопетеги. 56-годишният експерт в началото отхвърли да премине в клуба от Висшата лига предишния месец, защото татко му беше болен. Но Лопетеги в този момент е подготвен да изслуша предлагането на " вълците ". Бившият треньор на Реал Мадрид и Севиля не се чака да поеме тима преди паузата за Световното състезание, само че наподобява, че Уулвс най-сетне ще съумеят да привлекат експерта след три несполучливи опита. 

Лопетеги в началото беше покрай прекосяване на " Молиню " през 2016 година, преди да стане селекционер на Испания. " Вълците " се обърнаха към Майкъл Бийл от КПР, откакто Лопетеги им отхвърли през октомври, само че Бийл избра да остане в Куинс Парк Рейнджърс. След това от клуба оповестиха, че краткотрайният треньор Стив Дейвис ще води тима до края на сезона. 

Уулвс са предпоследни във Висшата лига, откакто завоюваха единствено два мача този сезон и обезверено се нуждаят от точки. Вълците търсят нов управител, откакто Бруно Лаже беше уволнен при започване на октомври.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР