Уулвърхамптън победи с 2:0 Уест Хам като гост, благодарение на

...
Уулвърхамптън победи с 2:0 Уест Хам като гост, благодарение на
Коментари Харесай

Уулвс настигна Манчестър Юнайтед и усложни живота на чуковете

Уулвърхамптън победи с 2:0 Уест Хам като посетител, с помощта на което се изравни по точки с Манчестър Юнайтед, който заема петото място във краткотрайното класиране на Премиър лийг. Раул Хименес даде задатък на гостите в 73-тата минута, само че огромна заслуга за гола бе на Адама Траоре. В 84-тата Педро Нето вкара извънреден гол от воле, с който оформи крайния резултат. С триумфа " вълците " направиха сериозна поръчка, че до последно ще вземат участие в борбата за местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига. Уест Хам пък остава над зоната на изпадащите единствено с помощта на по-добрата си голова разлика от Борнемут, който обаче в този миг е с мач по-малко. По-късно през днешния ден " черешките одобряват Кристъл Палас и в случай че вземат нещо от този дуел, " чуковете " ще се окажат под чертата.

Две промени имаше в състава на Уест Хам в съпоставяне със загубата от Арсенал през март. Соучек и Андерсон стартираха за сметка на Алер и Огбона. Уилшир, Фредерикс и Ярмоленко, които дълго време лекуваха травми, бяха на аварийна пейка за началото. Там бе и една от огромните звезда на Уулвърхамптън - Адама Траоре. Джонатан Кастро стартира вместо Винагре.

" Чуковете " имаха първата добра опция. В 14-ата минута Форналс изскочи зад тила на защита на " вълците ", само че стреля високо над вратата от към 11 метра. Гостите владееха доста повече топката, само че не успяваха да затруднят съществено Фабиански.
Most goals scored in a PL season for @Wolves
14 Raul Jimenez 2019-20
13 Raul Jimenez 2018-19
12 Steven Fletcher 2011-12 pic.twitter.com/1OZme4JaS9
— Sky Sports Statto (@SkySportsStatto) June 20, 2020 В 64-тата минута в игра за Уулвс влязоха Нето и Траоре. Това незабавно даде резултат. Испанецът влезе остро по дясното крило в 73-тата минута, след което центрира доста добре към Хименес. Мексиканецът бе самичък и засече несмущаван с глава. В 84-тата минута още веднъж Траоре проби през центъра, освободи се с лекост от двама съперници, след което пусна към Дохърти. Последният центрира отдясно към далечната греда, където Нето засече от въздуха, вкарвайки удивителен гол.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТУК! Премиър лийг 30 кръг, събота 20 юни  Уест Хам 0:2краен резулат  Уулвърхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР