Треньорът на Удуърд, спортен директор Марк Уорд подаде оставка, след като общността се противопостави на наемането на работа

...
УУДУЪРД — Марк Уорд, наскоро назначен като бейзболен треньор в
Коментари Харесай

УУДУЪРД — Марк Уорд, наскоро назначен като бейзболен треньор в гимназията и помощник спортен директор в държавните училища на Удуърд, подаде оставка след вълна от възражения от загрижени членове на общността в социалните медии.

Спорът произтича от правните проблеми на Уорд през 90-те години на миналия век, които изплуваха отново и предизвикаха възмущение сред родителите и жителите.

През последните седмици държавните училища Woodward споделиха множество публикации на страницата им във Facebook за обявяване на нови учители, включително съобщение за наемането на Уорд на 18 август.

Загрижените членове на общността изразиха възраженията си срещу наемането на Уорд преди това, като коментираха, а по-късно и като споделиха публикацията. Коментирането е изключено за публикации относно Ward.

В публикацията във Facebook, обявяваща оставката на Уорд, дистриктът пише, че администрацията „следваше същите проверки, които трябва да премине всеки служител на училищен район в Оклахома.“

Оставката на Уорд влезе в сила във вторник.

„Оставката е резултат от непрекъснатите възражения в социалните медии и общността срещу събитията от 1990 г.“, пише дистриктът.

< p>The Oklahoman съобщи през 1998 г., че Уорд не се е състезавал с намален заряд на сексуална батерия, включващ 15-годишен ученик от гимназия Vici. Той беше обвинен в галене на ученика в дома си през 1994 г. Съгласно споразумение за признаване на вината му беше забранено да работи в държавни училища в продължение на две години.

Оттогава Уорд работи в Ел Рено, Елк Сити, и Leedey, според неговия уебсайт, Mark Ward Ministries.

Ward адресира оставката си на уебсайта си.

„Днес съм много благодарен на училищния съвет и администрацията на Woodward, че ми дадоха възможността да тренирате, ръководите FCA и да работите като асистент. Атлетичен директор“, написа Уорд. „Изисква се смелост. Ръководството на Woodward е готово да направи необходимото, за да има възможно най-добрата култура. Вярвам, че са събрали страхотен екип от треньори и учители, независимо дали съм част от този план или не.“

Тази статия първоначално се появи в Оклахоман: Треньорът на Удуърд Марк Уорд подаде оставка след реакция в социалните медии< /p> Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР