Утвърдилият се вече като успешен тактически шутър на Ubisoft Rainbow

...
Утвърдилият се вече като успешен тактически шутър на Ubisoft Rainbow
Коментари Харесай

Rainbow Six Siege: Operation Chimera стартира с нови оператори и дронове

Утвърдилият се към този момент като сполучлив тактически шутър на Ubisoft Rainbow Six Siege започва своята трета година ударнo с първия си сезон и Operation Chimera. Тя ще ви донесе нова двойка оператори, кооперативният режим Outbreak и нова карта на дребен град в Ню Мексико, който си има свои съществени проблеми. Разкрити още през ноември предходната година, двамата оператори – единият от Русия, другият от Франция, също биват разкрити по-подробно. Французинът, който е умел и отличен с доста почести войник, употребява дрон, с цел да държи под око периметъра в карантинната зона, до момента в който съветският експерт употребява саморазграждащи се наноботи, които могат да бъдат употребявани по най-различни способи.

Въпросните оператори са част от новосформирания екип CBRN (Chemical, Biological, Radiological, Nuclear) и ще могат да се ръководят по време на лимитираното за време режим Outbreak. В него, екип от трима оператора се пробват да лимитират ужасна зараза в градчето със необичайно име (но действително съществуващо) Истина или последици (кръстило се на радио шоу).

Outbreak ще е налично за всички и ще донесе със себе си нови униформи и шлемове, камуфлажни бои и други аксесоари в специфичните пакети, отдадени на събитието. Те ще са налични за закупуване за 360 R6 заема, като студиото подсигурява, че всеки от тях ще е неповторим. Ubi не показва точна дата за излизането на Operation Chimera, а повече ще може да се научи по време на Six Invitational в Twitch, от 13-ти до 18-ти, идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР