Утринните сънища при изгрев слънце все още зависят от Луната

...
Утринните сънища при изгрев слънце все още зависят от Луната
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – неделя – 19.04.20

Утринните сънища при изгрев слънце към момента зависят от Луната - царицата на нощния живот, само че също по този начин са пропити и със слънчевата сила на насладата. Тези сънища са свързани с тематиките на живота и са провокирани от възприятията и мислите, които ръководи Слънцето.

Утринните слънчеви сънища са свързани със слънчевите тематики на живота: с обичани хора, творчество, положението на нашето сърце, с това, което чакаме с неспокойствие и всичко, което обичаме. В тези сънища могат да се съдържат препоръки от Бога. Това, което ни се присънва в утрешните сънища обезателно е обвързвано с любовта, щастието или творчеството. Те ни демонстрират какво би ни направило щастливи.

Сънищата в неделя

Неделята е денят на Слънцето, обвързван с пориви на ентусиазъм, обич и творчество. Сънищата, които идват през нощта и ранните часове на неделя, демонстрират какво може да ни направи щастливи и да донесе позитивни страсти в живота ни.

Можете да сънувате обстановки или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с забавни неща или противоположното - затъмняват насладата ви.

Красивият сън приканва за енергична креативна активност и подсказва, че скоро ще имате нови хрумвания, както и забавни познати с изключителни качества. Сънят може да бъде предвестител на огромна обич или да ви помогне да откриете гения, който е останал прикрит за вас.

Сънищата на 25 лунен ден ( до 05:30 ч) могат да бъдат оракулски.

Сънищата в 26 лунен ден ( след 05:30 ч)

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите неприятни привички и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Те могат да ви покажат тайните страни на душата ви.

Ако сънувате себе си в ролята на деспот, тогава възпирайте гордостта си, в случай че в противен случай ролята ви в съня е незначителна, значи, че имате прекомерно ниско самочувствие. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР