Утрешният брой на вестник Марица ще бъде по-интересен от всякога.

...
Утрешният брой на вестник Марица ще бъде по-интересен от всякога.
Коментари Харесай

Четете в Марица: Такси изядоха 166 лв. от спестяванията на...

Утрешният брой на вестник " Марица " ще бъде по-интересен от всеки път. Не го пропускайте. Ето част от акцентите в него:

Такси изядоха 166 лева от спестяванията на пенсионерите

Невидимо ги е изяла инфлацията, а очевидно - нулевите лихви и най-много - ежемесечните такси на банката, където са били парите им за черни дни. За похлупак, най-после трябвало да платят и такса.

Пазим се от наводняване с козметична сеч в коритото на Марица

След многото проекти и планове, разработвани през последните три петилетки за социализацията на Марица, в община Пловдив още веднъж се чудят от кое място да намерят пари.

Битката за реката - дълга и все по-скъпа

90 милиона са нужни, с цел да се осъществят към този момент написаните планове в Община Пловдив – коментар на някогашния зам.-кмет на община Пловдив Александър Константинов.

Интервю на проф. Александър Илиев: Българите разбираме от всичко и по тази причина пандемията ни прегази. В последните години на прехода българите са понижили своето равнище на просветеност и на логическо мислене. Егото не може да бъде по-силно от обществото.

Въвеждат зони за паркиране в Смолян

Наредбата ще влезе в действие след 1 май следващата година. Платените паркинги ще са за времето от 8,30 до 17,30 ч. Предстои със последващи решения на Общинския съвет да се дефинират региони, улици, пътища или елементи от тях като зони за платено паркиране.

Отсрочват с една година заемите на животновъдите

Животновъдите могат да подават заявки за отлагане на отговорностите си в регионалните дирекции на Държавна фирма „ Земеделие “ от 22 ноември 2021 година до 31 януари 2022 година

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР