Утре в Благоевград ще се срещнат един едни от най-силно

...
Утре в Благоевград ще се срещнат един едни от най-силно
Коментари Харесай

Предстои вратарско дерби в Благоевград

Утре в Благоевград ще се срещнат един едни от най-силно представящите се тимове напролет в елита. Всъщност, Пирин е един от трите състава, които не са губили през 2022 година. Благоевградчани са с 3 триумфа и две ремита. Другите такива отбори са водачът Лудогорец - 5 победи и 1 тъждество (б.а. - разградчани имаха отсрочена среща от пролетта) и третият Ботев Пд, спечелил 3 пъти и 2 пъти приключил наедно. Левски пък е с 3 победи, 1 тъждество и едно проваляне - от Лудогорец.
 Трябва ли Левски към този момент да е поел към
Трябва ли Левски към този момент да е поел към " В " група?

Какво стана с мониторинга след спрените от ФИФА прехвърляния?

" Сините " и благоевградчани пък имат по три сухи мрежи напролет. Лидер по този индикатор е вратарят на Левски Николай Михайлов. Той не е разрешавал топката да премине голлинията му в 10 дуела. Националът е следван в тази ранглиста от... Янко Георгиев. Стражът на " орлетата " има 6 сухи мрежи с Царско село през есента и три с орлетата тази година. В Пирин уцелиха в десетката с Георгиев, тъй като през цялата есен единствено в един мач тимът не бе получавал попадение.

Тогава под рамката се извъртяха Петър Петров, Димитър Шейтанов и нидерландецът Ник Хенгелман. Нито един от тях не убеди с изявите си, написа " Тема Спорт ".

Ще дръпне ли Ники на върха по сухи мрежи? Ще го изравни ли Георгиев или гонитбата ще продължи? Ще разберем в неделя.
 Пирин най-накрая картотекира Казуки Такахаши
Пирин най-накрая картотекира Казуки Такахаши

Ще може да играе против Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР