Утре в 13 часа сме поканени от президента Румен Радев,

...
Утре в 13 часа сме поканени от президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Гласовете на ГЕРБ и „Има такъв народ“ са достатъчни, за да се приеме мажоритарния вот

Утре в 13 часа сме поканени от президента Румен Радев, с цел да ни връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Това съобщи в „ Лице в лице “ по БТВ ръководителят на ПГ на ГЕРБ. По-късно новината беше доказана и от прессекретариата на президента.
Атанасова удостовери, че към този момент имат подготвен кабинет, като Даниел Митов ще бъде номиниран за министър-председател. Тя посочи, че в състава на техния кабинет има както министри в оставка, по този начин и нови лица. Допълни, че преди приключването на 7-дневния период ще внесат за гласоподаване тяхното предложение за държавно управление. По думите ѝ в първите дни на работа на 45-ото Народно заседание равнищата на експанзия са били същите като по време на митингите през лятото. Според нея задачата на решението министър председателят в оставка Бойко Борисов да бъде изслушан в Народното събрание е да бъде атакуван.
 Десислава Атанасова: Готови сме да представим проекта за възобновяване в Брюксел Десислава Атанасова: Готови сме да представим проекта за възобновяване в Брюксел
" Народът направи своя избор на 4 април. В 24 области ГЕРБ е първа политическа мощ ". Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия шефът на...
„ Тези, които бяха извън и предизвикаха всевъзможни подривни действия против държавността и постройките на държавността. Част от представителите в настоящето Народно заседание целеха с домати и яйца – това се придвижи вътре в постройката на 45-ото Народно заседание. Пряко агресира и против най-голямата парламентарна група, тази на ГЕРБ. Не знам кои са мутрите в нашата парламентарна група и по какъв начин ще се саморазправят с нас, само че е реалност, че експанзията, омразният звук – владеят Народното събрание “, разяснява Атанасова. Атанасова съобщи, че в случай че тяхното предложение за кабинет не бъде подкрепено в пленарната зала, ГЕРБ не би трябвало да имат „ 10 дежурни депутати “, които да поддържат предложение за държавно управление на „ ИТН “, както беше оповестено по-рано от водача на партията Бойко Борисов. Като мотив тя посочи мълчанието на втората политическа мощ в Народното събрание по отношение на бъдещите им проекти.
Атанасова удостовери, че през днешния ден ГЕРБ са внесли проектозакон за мажоритарния избор и чакат от „ ИТН “ да вземат отношение по тематиката. „ Гласовете на ГЕРБ и „ ИТН “ са задоволителни, с цел да се одобри един подобен законопроект. Значи 2,5 млн. жители бяха излъгани от господин Станислав Трифонов преди години. Аз персонално съм вносител на въпросите от референдума в Народното събрание, в този момент го върша още веднъж. Не знам за какъв парламент си мечтаят те, само че не знаеха ли, че ще има и други партии в 45-ото Народно заседание “, добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР