Утре стартира първата инициатива за общоградско почистване в Пловдив Чисто

...
Утре стартира първата инициатива за общоградско почистване в Пловдив Чисто
Коментари Харесай

Кметът дава старт на общоградско почистване

Утре започва първата самодейност за общоградско разчистване в Пловдив „ Чисто зелено “. Кампанията ще открие кметът Здравко Димитров в 10:30 ч. от пункта на алеята зад Младежки център. На същото място ще бъде и зам.-кметът Георги Титюков.

В 12:00 ч. градоначалникът ще бъде на някогашната Белодробна болница, с цел да поддържа почистването на парковите пространства там.

Ето къде ще почистват другите зам.-кметове:

Зам.-кметът по екология Анести Тимчев – регион „ Северен “, в парка на бул. „ Васил Априлов “ № 146, до ресторант „ Хитър Петър “;

Зам.-кметът по обучение Стефан Стоянов – Сахат тепе, площадка под Часовниковата кула;

Зам.-кметът по финанси Величко Родопски – Въжен мост на Гребна база, от страната на р. Марица

Пловдивчани, дано дружно да излезем и почистим нашия хубав град, нашия дом! Нека всеки способства за по-добрия тип на мястото към, което живее!

Родители, вземете и децата си – покажете им положителния образец, научете ги от дребни да обичат природата и да се грижат за нея.

Призоваваме участниците да вършат фотоси на локациите преди и след почистването, които по-късно да споделят в особено основаната Facebook група: https://fb.me/e/34kd2NhHs В нея ще намерите и местата, избрани за разчистване, във всеки регион.

Участниците в почистването имат опцията да завоюват една от 252 награди от лотария – би трябвало единствено да пуснат своите две имена и телефонен номер в една от кутиите, ситуирани на всеки пункт за разпределяне на материали. Акцията ще завърши в 16:30 ч., след което ще бъде разиграна томболата. Победителите ще бъдат изтеглени от районните кметове в 17:00 ч. пред постройката на кметството в съответния регион.

Очакваме ви!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР